NGF competitie 2018

Dit betreft informatie voor de clubcoördinatoren en/of teamcaptains van de bezoekende golfclubs.

Ook in 2018 ontvangen wij van de golfclub “De Compagnie” te Veendam, binnen de NGF competitie, weer een aantal teams van andere golfclubs die op onze baan de strijd met elkaar zullen aanbinden. Daarover volgt hierna wat informatie.

Voorspelen c.q. oefenronde.

Voor bezoekende teams bestaat de mogelijkheid om vanaf enkele weken voor aanvang van de competitiewedstrijd, een oefenronde te spelen  tegen een gereduceerde greenfee van €30,- euro.

De starttijden daarvoor kunnen door de betreffende captains geregeld worden bij ons secretariaat.

Secretariaat en Balie:
Openingstijden: ma t/m vr 9:00-16:00 uur
E-mail: info@golfclubveendam.nl

Bezoekadres:
Golflaan 1
9646 DS Veendam

Aanvangstijden wedstrijden

Aanvangstijden van de wedstrijden  zijn vastgesteld volgens de NGF richtlijnen.

Kosten

Kosten voor ontvangst, lunch en hapjes dienen, zoals gewoonlijk, in onderlinge afspraak met de captains te worden voldaan.

Captains

Contact gegevens betreffende onze captains, zullen via een mailbericht naar de clubcoördinatoren van de bezoekende verenigingen worden gezonden.

De clubcoördinatoren worden verzocht deze gegevens door te zenden aan en ter beschikking te stellen van de captains.

Wij, van de golfclub de “De Compagnie”, wensen u een prettige en sportieve competitie toe.