Hoofdsponsor bedrijvencompetitie

Tijdens de bedrijvencompetitie maakt u kans op een geweldige hoofdprijs aangeboden door Kars Potze Mannenmode.

Kars Potze Mannenmode

Tijdens de 18 holes wedstrijd speelt u in teamverband om de hoofdprijs aangeboden door Kars Potze Mannenmode.

Bij Kars Potze Mannenmode vindt u de mooiste kleding. Al sinds 1995 actief in Veendam. De kleding is van hoge kwaliteit, met variërende prijzen. Mannenmode met bekende merken als Harris Tweed, Olymp, Digel en Meyer.

Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud, voor mannen en… mannen. Het personeel van Kars Potze Mannenmode is uw expert op het gebied van mode, met vakkundig kledingadvies. Zij zorgen dat u de winkel altijd met een goed gevoel verlaat.

Kom gerust eens langs in de winkel aan de Kerkstraat in Veendam of bekijk de collectie online.

Heeft u behoefte aan kledingadvies, kleuradvies of nieuwe mannenmode, zoals overhemden, jeans of colberts? Ga dan eens langs bij Kars Potze Mannenmode. Hier hebben ze alles. En mist u iets? Dan zorgen ze ervoor dat u het alsnog krijgt. Al jarenlang, enthousiast en deskundig.

Het team dat na vijf speeldagen overall winnaar is, ontvangt een kledingcheque beschikbaar gesteld door Kars Potze Mannenmode.

Dagprijzen

Iedere wedstrijddag worden er leuke prijzen beschikbaar gesteld voor prestaties zoals het slaan van de longest drive of de neary en natuurlijk voor de dagwinst. Als u een prijsje wil sponsoren, kunt u contact opnemen met de bedrijvencommissie.