Sponsor – en relatiedag

Vrijdag 4 oktober staat de jaarlijkse sponsor en relatiedag van Golfclub De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam gepland. De sponsor en relatiedag is een dag speciaal georganiseerd voor onze gewaardeerde bedrijfsleden en sponsoren en hun gasten.

Flightindeling
Bekijk hier de flightindeling voor vrijdag 4 oktober.

Sponsor- en Relatiedag – oktober 2018

11:00 uur – ontvangst in het clubhuis met koffie en mogelijkheid tot inslaan
11:45 uur – welkomstwoord in het clubhuis en de wedstrijdspelers vertrekken naar de holes
12:00 uur – start shotgun wedstrijd over 18-holes, spelvorm Greensome
12:00 uur – de deelnemers aan de clinic starten met een lunch in het clubhuis, aansluitend clinic en par-3 ronde
17:00 uur – binnenkomst wedstrijdspelers en clinicers, aansluitend borrel en gelegenheid tot omkleden
18:00 uur – prijsuitreiking en aansluitend diner

De organisatie stelt het op prijs wanneer de bedrijven en hun gasten zich zoveel mogelijk kleden in herkenbare kleding met bedrijfslogo.

Spelvorm
De spelvorm is Greensome. Er wordt gespeeld in een team van 2 personen tegen een ander team van 2 personen. Totaal speel je dus met zijn vieren in een flight, twee tegen twee. Beide spelers van hetzelfde team slaan af, zij kiezen de naar hun inzicht beste bal en spelen daar om en om mee verder.

Goede doorstroom – speel Ready Golf
Dankzij een overweldigend aantal aanmeldingen is de baan vrijdag vol. Om voor iedereen het spelplezier zoveel mogelijk te waarborgen is een goede doorstroom van belang en vragen wij iedereen om Ready Golf te spelen door:
– De bal op te pakken wanneer jullie geen score meer kunnen maken.
– Ten alle tijde aansluiting te houden met de flight voor jullie.

Tot ziens op Golfbaan De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Bent u onverhoopt verhinderd, belt u ons dan zsm op nummer 0598-625272.

Annet Weits  I  Ester Wortmann  I  Herman Huiskes  I  Marco Nieborg  I  Marjan Hooijer  I  Renate de Geus  I  Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven
T  : 0598 625 272 (clubmananger Annet Weits)