Sponsor- en Relatiedag

Jaarlijks organiseren we in oktober voor onze bedrijfsleden, sponsoren een gezellige sponsor- en relatiedag. Deze dag bestaat uit een 18 holes wedstrijd en voor spelers met minder golfervaring organiseren we een clinic onder de bezielende leiding van onze golfpro Wouter Oosting met aansluitende een gezellige PAR3 wedstrijd.

Deze speeldag wordt mede mogelijk gemaakt door dagsponsoren.

Bent u geïnteresseerd om sponsor of bedrijfslid te worden? Neem dan contact op met clubmanager Fopke Drijfholt. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Mede namens het bestuur tot ziens op Golfclub De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

De bedrijvencommissie

Anton Wijsbeek  I  Feico van der Ploeg  I  Marco Nieborg  I  Rob van der Kade  I  Renate de Geus  I   Rianne Vrolijk  I  Clubmanager Fopke Drijfholt

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl  of  Fopke@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven