Top of Veendam

Tijdens de bedrijvencompetitie van 30 augustus 2018 is er een nieuwe oefenfaciliteit geopend door wethouder Schmaal: de Top of Veendam.

Een speciale ring om de hoge chips met uw wedge te oefenen. Dit nieuwe en uitdagende onderdeel is mede mogelijk gemaakt door Tammeling Montage uit Ten Boer en Stefano Natuursteen uit Groningen.
Heeft u 
het net al geraakt?

Top of Veendam voor het goede doel
Tijdens de speelronde ontvingen deelnemers voor 5 euro 3 driving range ballen. De opbrengt komt volledig ten goede aan het goede doel Vrienden van de Winkler Prins. Daarnaast telden de scores mee voor de ranking.

Tammeling Montage is een las, – en montagebedrijf. Bij Tammeling Montage kunt u terecht voor diverse las, – constructie, – en montagewerkzaamheden.
Hierbij kunt u denken aan onder andere: trappen, balkons, hekwerken, carroseriebouw, spanten, dak, – en wandconstructies tot complete staalconstructies en worden op maat gemaakt voor uiteenlopende toepassingen.
Ook kunt u terecht voor het leveren van ijzerwaren en metaalbewerking. Daarnaast worden ook de meest uiteenlopende onderhoud, – en reparatie laswerkzaamheden uitgevoerd aan bijvoorbeeld: aanhangwagens, landbouwvoertuigen, trailers en vrachtwagens en in dit geval is de constructie op de driving range vervaardigt!

Stefano Natuursteen is de specialist in Natuursteen en kenmerkt zich door ambachtelijke vakkennis, gecombineerd met moderne technieken. U kunt bij Stefano terecht voor diverse soorten producten vervaardigt uit natuursteen; van keukens, badkamers tot aan trappenen  gevelbeplating. Uiteraard wordt dit zorgvuldig gedaan met uitgebreid advies, inmeten en plaatsen. Natuursteen is het resultaat van een miljoenen jaren durend natuurlijk proces. Natuursteen zit in de aardkorst waarop we lopen, al is lang niet elke steensoort geschikt voor gebruik. Natuursteen wordt over de hele wereld gewonnen. Daarom zijn er talloos veel soorten en kleuren. Bij Natuursteen Stefano kunt u terecht voor alle soorten natuursteen, waaronder: kalksteen (hardsteen) ,zandsteen, marmer, graniet, kwartsiet en leisteen.