Coronaprotocol Golfclub de Compagnie

• De golfbaan inclusief drivingranges, oefenfaciliteiten, clubhuis, restaurant en golfshop zijn na 17.00 uur gesloten.
  • Bij binnenkomst is een coronatoegangsbewijs (CTB) vanaf 13 jaar verplicht.
  • Bij het verplaatsen binnen een locatie waar een CTB geldt (clubhuis, restaurant en golfshop) is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Voor alle ‘publieke locaties’ geldt ook de verplichting dat men 1,5 meter afstand houdt

Golfen kan alleen als we ons allemaal aan de volgende regels houden.

1. Starttijd reserveren is noodzakelijk zowel voor de 18 holes baan als de PAR3. Het reserveren kan via de app of de ledenomgeving. Zie de handleiding Starttijden versie8. Er kan op dit moment  weer zowel 9 als 18 holes gereserveerd worden, maximaal twee maal per week.
  2. Bijboeken in flights met individuele spelers mag, dit moedigen wij aan voor een optimaal gebruik van de starttijden.
  3. Gastspelers/introducees zijn toegestaan. Vooraf telefonisch of per mail een starttijd boeken is noodzakelijk (minimaal drie dagen van te voren). Bij aankomst eerst uw greenfeelabel ophalen bij de receptie en daarna melden bij de marshall.
  4. Alle golfers dienen zich voor aanvang van de ronde te melden bij het marshallhuisje tussen hole 1 en 10.
  5. De Marshalls en medewerkers zullen de starttijden bewaken en controleren. We verzoeken u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de tee te gaan. Het overzicht staat voor 7 dagen vooruit open en u kunt in deze periode tweemaal een starttijd reserveren  Mocht er op de dag zelf nog een extra tijd beschikbaar zijn, dan kunt u een extra tijd reserveren. Het systeem geeft dit aan. Vooraf aanmelden van alle flightgenoten is noodzakelijk! Gelieve niet nog ter plaatse op de club. Komt u hier niet  uit liefst per mail contact opnemen! Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug.
  6. De algemene regels betreffende hygiëne blijven van kracht evenals de regels om veilig samen te kunnen sporten en de regels om veilig (samen) van een golf les gebruik te kunnen maken.
  7. No Shows worden genoteerd, bij meerdere no shows, kunt u een week niet boeken.
  8. Na het aanraken van de vlaggenstok, gebruik van harken, ballenwassers of vuilnisbakken uw handen direct desinfecteren.

In de komende tijd zullen we u op de hoogte houden wanneer maatregelen versoepeld kunnen worden.

Heeft u vragen, kijk  dan eerst op de pagina Veelgestelde Vragen. Hier staan ook instructievideo’s. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u mailen naar ons secretariaat; info@golfclubveendam.nl . Het secretariaat is van maandag tot en met vrijdag  telefonisch bereikbaar tussen 9.00 -12.00 uur en van 12.30 -16.30 uur. Starttijden voor de zaterdag, zondag/feestdag dienen voor vrijdagmiddag 16.00 uur gereserveerd te worden.