Coronaprotocol Golfclub de Compagnie v.a. 19 december 2021

Het goede nieuws is dat de baan open blijft.

Door de aangekondigde maatregelen is het echter niet toegestaan om  met meer dan 2 spelers in 1 flight te spelen. (ook niet buiten het gezichtsveld van de marshal).

Voor de eerste dagen, vanaf zondag 19 december, geldt dat de spelers (samen met de marshall) zelf op de tee moeten zorgen dat er slechts twee spelers in één flight spelen. Gun elkaar wat ruimte op de baan. Met geduld, common sense en inschikkelijkheid komen we er samen uit en kan iedereen die gereserveerd heeft spelen.

Vanaf 26 december zal de tijd tussen 2 flights worden ingekort naar 8 minuten.

De balie is geopend op werkdagen van 09.00-17.00 uur met de restrictie van één persoon tegelijk in de centrale hal.

Ook kunt u de toiletten in dit tijdvenster gebruiken.

De bekende zaken als mondkapje, 1,5 meter afstand houden en QR-code controle blijven uiteraard van kracht.

Golfshop Northern Golf is gesloten er zijn echter wel mogelijkheden om bestellingen af te laten halen bij de deur (click-and-collect) hiervoor graag contact opnemen met eigenaar Nigel Carman.  per mail: northerngolf@hetnet.nl  of telefonisch 06 28 97 94 57

Restaurant de Compagnie is gesloten. Er is wel een  to-go faciliteit vanaf 10:00 tot 16:30 uur.

Zodra er wijzigingen op de “spelregels” zijn zullen we deze op de website vermelden.

Laten we ons strikt aan de maatregelen houden en er met elkaar voor zorgen dat we de baan open kunnen houden.

1. Starttijd reserveren is noodzakelijk zowel voor de 18 holes baan als de PAR3.  Het reserveren kan via de app of de ledenomgeving. Zie de handleiding Starttijden versie8.
  2. Gastspelers/introducees zijn toegestaan. Vooraf telefonisch of per mail een starttijd boeken is noodzakelijk (minimaal drie dagen van te voren). Bij aankomst eerst uw greenfeelabel ophalen bij de receptie en daarna melden bij de marshall.
  3. Alle golfers dienen zich voor aanvang van de ronde te melden bij het marshall-huisje tussen hole 1 en 10.
  4. De Marshalls en medewerkers zullen de starttijden bewaken en controleren. We verzoeken u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de tee te gaan.

Het overzicht staat voor 7 dagen vooruit open en u kunt in deze periode tweemaal een starttijd reserveren  Mocht er op de dag zelf nog een extra tijd beschikbaar zijn, dan kunt u een extra tijd reserveren. Het systeem geeft dit aan. Vooraf aanmelden van alle flightgenoten is noodzakelijk! Gelieve niet nog ter plaatse op de club. Komt u hier niet  uit liefst per mail contact opnemen! Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug.

1. De algemene regels betreffende hygiëne blijven van kracht evenals de regels om veilig samen te kunnen sporten en de regels om veilig (samen) van een golf les gebruik te kunnen maken.
  2. No Shows worden genoteerd, bij meerdere no shows, kunt u een week niet boeken.
  3. Na het aanraken van de vlaggenstok, gebruik van harken, ballenwassers of vuilnisbakken uw handen direct desinfecteren.

In de komende tijd zullen we u op de hoogte houden wanneer maatregelen versoepeld kunnen worden.

Heeft u vragen, kijk  dan eerst op de pagina Veelgestelde Vragen. Hier staan ook instructievideo’s. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u mailen naar ons secretariaat; info@golfclubveendam.nl . Het secretariaat is van maandag tot en met vrijdag  telefonisch bereikbaar tussen 9.00 -12.00 uur en van 12.30 -16.30 uur. Starttijden voor de zaterdag, zondag/feestdag dienen voor vrijdagmiddag 16.00 uur gereserveerd te worden.