Golfen & Wellness

14134_156416267899356_821286928_nGolf & Wellness arrangement voor 2 personen

Bij golfclub de compagnie is het mogelijk om samen met je (niet)golfende partner er toch een lekker dagje uit van te maken. 9 holes voor de een en een uitgebreide ontspannende Thaise voetreflexmassage voor de ander. Uiteraard is er de mogelijkheid om voor of na deze ontspannende bezigheden samen een lunch/diner te nuttigen in het clubhuis. Totaal € 60,- (incl. greenfee/behandeling)

Golf & Wellness arrangement 18 holes

Voor of na de golfronde een heerlijke ontspannende Thaise voetreflex of stoelmassage. Voor aanvang van een golfronde of wedstrijd kan het stimulerend werken; na een golfronde of wedstrijd ontspannend en herstellend zijn; en tevens zorgt het voor soepele schouders en rug en dat bevordert een betere swing.
Vanaf € 50,- (incl. greenfee/behandeling)

Behandelingen

• Originele ontspannende Thaise voetreflexmassage (40 min) aandacht voor voeten en onderbenen
  • Uitgebreide originele ontspannende Thaise voetreflexmassage (75 min) aandacht voor voeten,benen, armen, handen, hoofd, nek, schouders en rug
    Thaise voetreflexmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energie doorstroming van het lichaam activeert maar bovenal ontspant. Het relaxed en harmoniseerd het lichaam. Deze massages kunnen vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied geven bij o.a. stress, futloosheid, vermoeidheid en slecht slapen. Door acupressuur uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. Deze vorm van massage is een weldaad voor uw ontspanning voor zowel lichaam als geest.
  • Thaise stoelmassage (v. 15 min) aandacht voor hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen/vingers
    Thaise Stoelmassage is een korte, heerlijk ontspannende en activerende massage. Verschillende massagetechnieken worden toegepast waarbij op de energiebanen gedrukt, gemasseerd, gerekt en strekoefeningen uitgevoerd worden. Het stimuleert de doorbloeding en kan helpen bij klachten als o.a. spanningshoofdpijn, rsi, stijve en/of pijnlijke nek, schouders, armen en/of handen, burn-out, of vermoeidheid. geeft meer energie, verbetert de weerstand en de stofwisseling, levert een hoger concentratievermogen op en verhoogt de productiviteit. De energie gaat weer stromen en de afvalstoffen worden afgevoerd. De Thaise stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en u zit op een speciaal hiervoor ontwikkelde ergonomische massagestoel.
  • Arm/handmassage (10 min) aandacht voor armen & handen/vingers

Voor informatie en/of afspraak maken:

Secretariaat Golfclub de Compagnie, Maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur,
Telefoon: (0598) 62 52 72 E-mail: info@golfclubveendam.nl

FootRelax Felicia, Femke de Graaf, Gediplomeerd Thaise voetreflexmasseur/ Thaise stoelmasseur
Telefoon: +31(0)630804080 E-mail: info@footrelaxfelicia.nl Website: www.footrelaxfelicia.nl