Geef je op voor de spelregelquiz

De dagen zijn weer langer en de zon laat zich vaker zien. Het kriebelt om de baan in te gaan voor een ontspannen ronde langs de holes. Ook de competitieteams staan in de startblokken om in april de eer van onze Compagnie hoog te houden! Dus: tijd voor de spelregelquiz!

Spelregelquiz
Zaterdagavond 25 maart vanaf 19.30 uur organiseert ParTee de spelregelquiz. Om je kennis op te poetsen. Maar ook om alles te horen over de laatste aanpassingen van de golfregels. Superleuk als jij er ook bij bent. De quiz is in het restaurant van De Compagnie en de toegang is gratis. Genoeg redenen om erbij te zijn. Wacht niet te lang, want er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen.

De selectie van de vragen is gedaan in nauwe samenwerking met onze held van de golfspelregels: Fiona McCann. Zij is zaterdag 25 maart ook aanwezig om de antwoorden toe te lichten. De presentatie van de avond is in handen van Marc Hesp. Hij weet als geen ander van een quiz een gezellige avond te maken.

Twijfel dus niet en doe mee! Graag willen we weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden. Dus meld je aan door  een mail te sturen naar ParTee.

We zien je dan. Voorbereiden mag, maar is niet nodig.  Het gaat om een gezellige avond waar je op een leuke manier je kennis van de golfregels kunt bijspijkeren.

Groetjes Team ParTee
Golf en meer