Greenfeevouchers aanschaffen

Mooie aanbieding voor leden!

3 greenfeevouchers voor € 75,00.
3x een 18 holes golfronde bij Golfclub Duurswold, Drentsche Golf & Country Club en Golfclub de Gelpenberg.

Het pakketje greenfeevouchers kunt u vanaf maandag 14 maart t/m vrijdag 15 april 2016 bij het secretariaat aanschaffen. Ze zijn natuurlijk het hele seizoen te verzilveren. Wilt u de vouchers alvast reserveren, dan kan dat via onderstaand formulier. Wij zorgen er dan voor dat de vouchers voor u klaarliggen.Duurswold voucher Golfclub de Compagnie
Gereserveerde pakketjes dienen voor vrijdag 15 april afgehaald te worden bij het secretariaat.

Voorwaarden actie:
1. Het pakketje greenfeevouchers kunt u alleen vanaf maandag 14 maart t/m vrijdag 15 april 2016 bij het secretariaat aanschaffen.
2. Deze actie geldt uitsluitend voor leden van Golfclub de Compagnie.
3. Ieder lid kan maximaal 1 greenfeepakketje per persoon aanschaffen.
4. De greenfeevouchers zijn persoonsgebonden. Op de vouchers staat uw lidcode vermeld en u kunt de vouchers alleen op vertoon van uw NGF pas bij de betreffende club inleveren.
5. De greenfeevouchers zijn uitsluitend geldig op weekdagen gedurende het jaar 2016. Op Golfclub Duurswold zijn de vouchers ook in het weekend geldig.
6. De greenfeevoucher voor Golfclub de Gelpenberg is alleen geldig wanneer u vooraf telefonisch heeft gereserveerd voor een starttijd na 14.00 uur.

Ja! Ik wil graag een pakketje greenfeevouchers reserveren voor € 75,00.

Uw naam en lidcode (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik kom het pakketje halen op:
    (in het weekend op afspraak en alleen na betaling, af te halen in de shop)

Bijzonderheden