Indeling clubkampioenschap matchplay heren 2020

Het is zover de eerste officiële wedstrijdindeling na de corona lock-down de voorronde van het Clubkampioenschap matchplay. Velen hebben er zin in we hebben dit jaar 50 deelnemers, 10 meer dan vorig jaar!

Het schema van de voorrondes voor het matchplaykampioenschap is vastgesteld (zie bijlage matchplay indeling 2020 heren voorronde v1.pdf en in excel sheet). Er zijn 50 heren ingeschreven. Net als vorig jaar zijn een aantal deelnemers direct geplaatst voor het weekend, dat zijn de finalisten van vorig jaar aangevuld tot 8 personen met de beste handicappers.

Voor de overige 42 deelnemers bij de heren zijn er daarom 3 voorronden, de 8 winnaars van de 3e voorronde plaatsen zich voor de kwartfinales op zaterdagochtend 26 september. De plaats in het weekend is al bepaald op basis van de handicap bij sluiting inschrijving (zie bijlage matchplay indeling 2020 heren eindronde indeling concept.pdf).

De indeling voor de voorronde is op basis van handicap (zie bijlage aanmelding-loting CK mp heren 2020.pdf). De 1e voorronde moet uiterlijk donderdag 30 juli gespeeld worden, de 2e voorronde donderdag 27 augustus en de 3e voorronde donderdag 24 september. In het weekend van 26 en 27 september zijn dan de eindronden.
Als het vanwege de vakanties niet lukt om ronde 1 vóór 30 juli of ronde 2 vóór 27 augustus te spelen mag dat eventueel wat later gespeeld worden onder voorwaarde dat voor mogelijke vervolg ronde ook al een afspraak gemaakt wordt met de potentiele tegenstanders!

De uitslagen van de voorronde wedstrijden graag doorgeven aan Gert van Leusen – leusen@xs4all.nl of 06-10478502 (whatsapp mag ook, graag even namen en uitslag vermelden).

Alle wedstrijden – OOK de voorronde – worden gespeeld vanaf de blauwe tees (dames) en de witte tees (heren), over 18 holes matchplay zonder handicap verrekening. Bij een gelijke stand na 18 holes wordt er vanaf hole 1 een sudden-death ronde gespeeld, de eerste die dan een hole wint wint de match. Het is handig na de aanmelding van de voorronde in de starttijd module ook even aan te geven dat je eventueel extra hole(s) moet spelen.

De winnaars van de 3e voorronde plaatsen zich voor de 1e ronde in het weekend – heren op zaterdag 26 september vanaf 8.30 uur. Voor de heren wordt de 2e ronde zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur gespeeld.
Op zondag 27 september volgen dan voor de winnaars de halve finales vanaf 08.30 uur en de finale wedstrijden vanaf 13.00 voor zowel dames als heren. We hebben besloten de 3e/4e plaats wedstrijden te schrappen.

 

Hieronder de indeling voorronde en de conceptindeling eindronde.

matchplay CK indeling 2020 heren voorronde v1

matchplay indeling 2020 heren eindronde indeling concept