Tweede Paasdag Broodwedstrijd Wim Zijlema

Ook dit jaar sponsoren Carla en Wim Zijlema De Echte Bakker weer de Broodwedstrijd op Tweede Paasdag! Een shotgun wedstrijd over 18 holes, met een lunchtafel gevuld met het lekkerste brood dat er in Veendam en omstreken te vinden is.

Wim is een groot liefhebber van birdies en dus ook van de vele vogels op onze baan. Daarom wordt er dit jaar een bijdrage van €5,- gevraagd. Deze gaat volledig naar onze nestkast actie. Dank zij de vele vogelkastjes doen we op een natuurvriendelijke manier iets tegen de engerlingen in de baan. Dat zijn larven van insecten die het gras aantasten. Spreeuwen en merels eten deze larven. Zo helpen de nestkastjes mee om de baan in topconditie te houden.

Echte Bakker Wim Zijlema heeft in weekend meer dan 80 soorten broden. Meer dan 8 soorten wit en 19 soorten bruin. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende soorten; volkoren, meergranen, sesam enzovoorts. U vindt de winkel aan De Reede 2 in Veendam. Ook is het mogelijk om bij Echte Bakker Wim Zijlema een ontbijt te laten bezorgen. Wij bezorgen ’s morgens tussen 7 en 9 uur een goed gevulde mand met broodjes, broodbeleg, kaas, verse jus d’orange en koffie/thee.

Inschrijven

Inschrijven voor de wedstrijd is helaas niet meer mogelijk! Deze supergezellige wedstrijd was in no-time volgeboekt!