Nieuw! Online persoonlijke golfles door onze pro Wouter Oosting.

In de huidige coronacrisis zit onze golfpro Wouter ook thuis. Jij bent ook thuis met misschien wel zeeën van tijd om te oefenen. Daar hebben we wat op gevonden: Een golfles thuis, in je eigen achtertuin.

Hoe werkt het?

Stap 1: Boek een les bij Wouter via de ProAgenda op onze website

De online les gaat helemaal op afstand. Door de les te boeken, weet je zeker dat Wouter alle tijd voor je heeft. Boeken kan via de ProAgenda. Niet-leden boeken rechtstreeks bij Wouter.

Stap 2: Maak met je telefoon een paar filmpjes van je golfswing

Om je golfswing goed te kunnen beoordelen, moet je minimaal twee filmpjes van je golfswing (laten) maken in je achtertuin. Zet je telefoon in een statief, of vraag een huisgenoot om de filmpjes te maken.

• Film minimaal een keer de swing van achter de bal
  • Film minimaal een keer de swing frontaal

Film beide keren van voldoende afstand en hou de telefoon verticaal, ongeveer ter hoogte van de heup. Het clubhoofd moet de gehele swing goed zichtbaar zijn. Zie bijgaande voorbeelden.

Film vanaf heuphoogte.
Let op dat het clubhoofd altijd zichtbaar is.

Stap 3: Stuur voor aanvang van je les de filmpjes naar Wouter via WhatsApp

Als je minimaal een half uur voor aanvang van de les de filmpjes stuurt, heeft Wouter de tijd om ze goed te analyseren. Hij kijkt onder andere naar je setup, swing en stand van het clubhoofd.

Stap 4: Zorg dat je op het afgesproken tijdstip klaar bent om te appen en of bellen met Wouter

Via de app kan Wouter foto’s en links met je delen waardoor de tips beter duidelijk worden. Je swing wordt besproken en natuurlijk krijg je praktische tips waardoor je het kunt verbeteren. Alle slagen, full swing, pitch, chippen en putten kunnen behandeld worden. Alleen de bunker wordt wat lastig, tenzij je over een eigen zandbak in de tuin beschikt.

Wat kost een online les?

Een half uur les van Wouter, inclusief alle analyses, kost nu slechts €15,-. De betaling gaat heel eenvoudig met een Tikkie.