Ontknoping spannende bedrijvencompetitie 2018

Zelden was de ontknoping van de jaarlijkse bedrijvencompetitie zó spannend als dit jaar. Zowel bij de 18 holes competitie, als bij de nieuw ingevoerde 9-holes competitie werd tot de laatste holes gestreden voor de prijzen. Bij de start van de laatste wedstrijd maakten nog zeker acht bedrijven kans op het felbegeerde jasje van sponsor Kars Potze Mannenmode. 

Co den Besten (hcp 15.8) won deze prijs door in drie wedstrijddagen in totaal 188 stablefordpunten te halen voor Nippon Electric Glass. Een bewonderenswaardige prestatie mede omdat hij iedere wedstrijd iemand anders uit zijn netwerk meenam als teamgenoot. Co wint daarmee een prachtige hoofdprijs aangeboden door Kars Potze Mannenmode.

Winnaar Co den Besten, geflankeerd door Renate de Geus en Rianne Vrolijk van de bedrijvencommissie.

De heren Kloos en van de Meer, spelende voor PKF Post werden met 181 punten tweede. Danny Wever van HOC Opleiding & Training BV eindigde met 180 punten op een mooie derde plaats.

Bekijk hier de totale eindranking van de 18-holes bedrijvencompetitie.

Willem Jaap Engbers winnaar 9-holes bedrijvencompetitie.

Willem Jaap Engbers won met 67 stablefordpunten een golfweekend in Duitsland voor 2 personen door drie wedstrijden heel steady te spelen voor Golfkliniek Noord. Een bewonderenswaardige prestatie omdat hij met een handicap van 4 overal par moest spelen om punten te scoren.

Jan Pieter Dijstelberge (links) overhandigt namens Dijstelberge & Omta Advocaten de cheque voor een weekend spelen op een Duitse topbaan aan de gelukkige winnaar.

Marc Hesp van Hesp Online Communicatie werd tweede met 63 stablefordpunten. Jeannette Jager spelende voor Axians werd derde met 58 punten en was daarmee de beste vrouw in de bedrijvencompetitie.

Bekijk hier de totale eindranking van de 9-holes bedrijvencompetitie.

Bedrijfsleden spelen €500,- bij elkaar voor goede doel

Bij de laatste 9-holes wedstrijd van de bedrijvencompetitie werd de Top of Veendam geopend. De spelers konden balletjes kopen om hier hun kans op te wagen. Bovendien konden ze elk twee mulligans kopen om tijdens de wedstrijd in te zetten.

De opbrengst ging naar het goede doel: de stichting Vrienden van de Winkler Prins. Deze stichting bevordert het onderwijs in Veendam door speciale projecten en activiteiten te ondersteunen.