Pubquiz vrijdag 2 februari: jij doet toch ook mee?

Het nieuwe jaar is aangebroken. Heel langzaam worden in januari de dagen weer langer.  Elke dag een paar minuutjes extra om te golfen. Maar januari voelt ook vaak als een erg lange maand na alle gezelligheid van de feestdagen. Daarom organiseert ParTee iets om naar uit te kijken: de pubquiz. Een avond gezelligheid, plezier en het trainen van je hersenen samen met je golfpartners, vrienden of familie.  Jij doet toch ook mee?

Over de pubquiz
De pubquiz is op vrijdagavond 2 februari in het restaurant van Landgoed de Compagnie. De presentatie van de avond is in handen van Marc Hesp. Hij weet als geen ander van een quiz een gezellige avond te maken. Je kunt je als team opgeven. Heb je geen team maar wil je wel graag meedoen? Geef je dan ook op! Dan zorgt ParTee voor de teamindeling. De quiz is in het restaurant van De Compagnie en de aanvang is 19.00 uur.  Kosten: € 5,00 per persoon. Je krijgt bij aankomst een kop koffie of thee, een borrelhapje én een gezellig avond.

Gezellig eten
Wil je vooraf gezellig een hapje eten? Herma en Gerard, de nieuwe uitbaters van het restaurant, verzorgen een heerlijke daghap van € 15,00 per persoon. Geef bij je opgave door of je hier gebruik van wilt maken en met hoeveel personen.

Twijfel dus niet en doe mee! Graag willen we weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden. Dus meld je voor 26 januari aan door een mail te sturen naar ParTee.

Wanneer       Vrijdag 2 februari 2024
Eten vanaf 17.30. Aanvang quiz 19.00 uur.
Restaurant Landgoed de Compagnie
€ 5,00 per persoon (evt. € 15,00 per daghap). Ook niet leden zijn welkom!
Betaling kan contant of via een betaalverzoek.
Max. 6 personen per team. Alleen opgeven is mogelijk. In dat geval stellen we
een team voor je samen.
Opgave
Stuur je mail naar: partee@golfclubveendam.nl.
Zet in je opgave: de namen van je teamleden. Geef ook aan of jij en je teamgenoten gebruik willen maken van de heerlijke daghap (met hoeveel personen).

Graag tot vrijdag 2 februari! Voorbereiden mag, maar is niet nodig. Het gaat vooral om de gezelligheid, maar een beetje competitiegevoel is natuurlijk prima 😉.

ParTee