UITNODIGING  4 ****  Gezelligheids Wedstrijd 2020 in Leeuwarden

UITNODIGING  4 ****  Gezelligheids Wedstrijd 2020 in Leeuwarden

 

Beste 4 Sterren clubleden,

Leeuwarder Golfclub De Groene Ster heeft het genoegen om dit jaar de 4-sterrenwedstrijd te organiseren.
Wij nodigen je bij deze van harte uit om op zondag 23 augustus 2020 een gezellige golfdag te beleven bij Leeuwarder Golfclub De Groene Ster. Per club kunnen maximaal 24 leden deelnemen dus schrijf snel in!

De wedstrijdvorm is Fourball betterball Stableford met shotgun en vanuit elke club een deelnemer per flight. De ontvangst met een kopje koffie en oranjekoek is vanaf 11.30 uur en de wedstrijd start om 12.30 uur middels een shotgunstart.

Wij verwachten dat iedereen rond 17.30 uur weer binnen zal zijn. De ontknoping welke flight zich winnaar mag noemen, volgt zodra alle scores zijn verwerkt en de punten geteld!
Vanaf ca 18.30 uur kun je genieten van een heerlijk Italiaans buffet verzorgd door onze kok. De kosten voor het buffet en de koffie met oranjekoek bij ontvangst bedragen slechts € 22,50 p.p. Dieetwensen of allergieën s.v.p. tijdig doorgeven. Indien je niet blijft voor het eten betaal je €5,- p.p.

Bij je eigen club inschrijven in EGolf onder opgave van je naam, handicap, NGF-nummer en of je deelneemt aan het buffet. Inschrijving is concreet als betaling is voldaan bij je eigen Golfclub. Bij het bereiken van de 24 deelnemers-grens word je op de reservelijst geplaatst. De inschrijving sluit op maandag 10 augustus 2020, dus schrijf je snel in en ga namens uw club de 4-sterrenuitdaging aan.

Wij zien uit naar een mooie golfdag,

Namens het bestuur van Leeuwarder Golfclub De Groene Ster

 

Jan Geertsma

Voorzitter

 

 

Rekeningnummer Golfclub de Compagnie:

O.v.v 4* Wedstrijd en uw lidcode: NL 31RABO 0.365.0399.85