Veelgestelde Vragen

De heropening van de baan kan alleen onder strenge voorwaarden. Waar mogelijk versoepelen we deze.

Natuurlijk leidt dit ook tot vragen die we niet voorzien hebben. Die vragen proberen we hieronder te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@golfclubveendam.nl. We passen deze vragen regelmatig aan.

» Kan ik ook telefonisch of per e-mail reserveren?

Nee, het is alleen mogelijk om via de module starttijden van E-Golf4u te reserveren. Dat kan via het ledengedeelte, of via m.eg4u.nl

» Met hoeveel mensen mag je in een flight?

Op dit moment met maximaal drie. Die moeten gezamenlijk vooraf reserveren.

» Is reserveren echt verplicht?

JA.

» Mag ik  zonder reservering spelen?

Nee. U moet echt een starttijd reserveren. Bij een coronauitbraak moeten wij in staat zijn een ieder die op de baan/clubhuis is geweest kunnen informeren.  Daarom is het noodzakelijk dat u en reservering maakt.

>>Er zijn geen starttijden beschikbaar, mag ik toch naar de baan (of driving range)?

Nee, u komt alleen naar de baan als u een starttijd heeft geboekt of een les. Wilt u alleen naar de driving range dan schrijft u dit op, op het whitebord bij de driving range.

>Ik wil 18 holes spelen, maar ik kan alleen nog maar 9 holes reserveren. Ik zie dat de tee vrij is, kan ik gewoon doorgaan

Nee, dit kan niet. Er wordt gestart op hole 1 en op 10 en tevens loopt het reserveringssysteem mee in de baanbezetting en de sluitingstijd van de baan. Het veranderen van 9 naar 18 holes is dus niet ‘zomaar’ mogelijk. Als de marshall/secretariaat aangeeft dat het niet mogelijk is dan is dat de leidraad.

» Hoe vaak mag je reserveren?

Je kunt een week vooraf reserveren. Je mag maximaal 4 keer reserveren in 7 dagen. Als je al vier reserveringen hebt staan, zie je geen beschikbare starttijden meer staan.  Maar je kunt vaker spelen! Op de dag zelf kun je ’s ochtends kijken of er nog een tijd vrij is. Ook als je al een paar reserveringen hebt gemaakt. Je kunt 1x per dag reserveren. Daarnaast kun je via de webiste voor meerdere flights boeken. Via meer spelers invoegen, waardoor u meerdere flights kunt invullen.

» Kan ik een reservering wijzigen?

Ja, maar dat kan alleen via de app of m.eg4u.nl. Via de module op de website kun je een reservering alleen verwijderen. Daarna kun je natuurlijk wel een nieuwe reservering maken. Zie hiervoor ook de instructievideo’s hieronder.

» Zijn er voorschriften ten aanzien van doorlaten?

Jazeker. Op dit moment mag je niet doorlaten. Aandringen is dus ook zinloos. Geef elkaar de ruimte. Vanaf 1 juli is doorlaten weer toegestaan.

Heb je ook een vraag? Stel deze via info@golfclubveendam.nl

Instructievideo reserveren via website

We hebben ook een instructievideo voor het reserveren via de mobiele telefoon.

Overzicht regels