Verslag tweede ronde bedrijvencompetitie

Op vrijdag 19 mei was de tweede speeldag van de bedrijvencompetitie.

Vooralsnog hebben we tijdens de bedrijvencompetitie nog niet echt kunnen genieten van helderblauwe luchten en een matig windje dat op zulke dagen voor de nodige verkoeling kan zorgen. De tweede speeldag was voor velen weer hard werken! Een harde wind en de laatste paar holes regen maakten het tot een ware uitdaging om goed te presteren.

Paulien en Arie Beekman, het vaste team van Beekman Tandtechniek brachten samen 67 stableford punten binnen, op de voet gevolgd door Gerrit Koldeweer en Gert-Jan Klaren spelend voor Visser & Smit Hanab. Er waren twee teams met 64 punten, maar op basis van handicap is de derde prijs gewonnen door Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken, vertegenwoordigd door Corné Ritsema en Petra van Ojik.

De Neary op de dertiende hole werd geslagen door Gerrit Koldewee (Visser & Smit Hanab). Gerrit wist de bal in de harde wind laag te houden en met een enkele stuit bleef de bal 2 meter van de hole liggen. De Longes Drive bij de dames was voor Petra van Ojik (Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken) en bij de heren sloeg Robert Ritsema de bal het verst (Golfkliniek Noord).

Kijk voor alle informatie over de bedrijvencompetitie op : golfclubveendam.nl/bedrijven

Sponsoren

De prijswinnaars mochten ook deze keer weer prachtige prijzen in ontvangst nemen.
Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door:

  • Golfkliniek Noord (1e prijs)
  • Rabobank (2e prijs en neary)
  • Thorco Shipping Holland (3e prijs)
  • Harms Autoschades (birdies)

De bedrijvencommissie is iedere keer weer blij met het enthousiasme van de sponsoren van de dag!

Uiteraard is er ook een aantal birdies geslagen en wel door: Corné Ritsema (2x), Johan Adam (2x), Robert Ritsema (1x), Eric Huizinga (1x), Randy Soemosemito (1x), Gert Holthuis (1x), Fabio de Leo (1x), Arie Beekman (1x).

Extra noemenswaardig is de Eagle geslagen door Johan Adam op hole 12. Top gedaan!

Uitslag van de dag

Hieronder ziet u de scores van de competitiedag van mei. Nieuwsgierig naar de totale ranking? Kijk hier.

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WBqbMIcg6ae5-TBi9In8sH0xmdL8MwCQWNKxr8dpO5Q/edit#gid=1702499317″ http_opts='{}’ query=”select A, E, O, P,Q,R” datatables_page_length=”45″ datatables_order=’%5B%5B 1, “desc” %5D%5D’ datatables_paging=”false”]