Protocol Golfclub de Compagnie

Protocol Golfclub de Compagnie

Golfen kan alleen als we ons allemaal aan de volgende regels houden.

De baan, oefenfaciliteiten, receptie, shop en toiletten zijn geopend. De horeca is gesloten.

 1. Starttijd reserveren is noodzakelijk zowel voor de 18 holes baan als de PAR3. Het reserveren kan via de app of de ledenomgeving. Zie de handleiding Starttijden versie8. Er kan op dit moment  weer zowel 9 als 18 holes gereserveerd worden, maximaal twee maal per week.
 2. Bijboeken in flights met individuele spelers mag, dit moedigen wij aan voor een optimaal gebruik van de starttijden.
 3. Gastspelers/introducees zijn toegestaan. Vooraf telefonisch of per mail een starttijd boeken is noodzakelijk (minimaal drie dagen van te voren). Bij aankomst eerst uw greenfeelabel ophalen bij de receptie en daarna melden bij de marshall.
 4. Alle golfers dienen zich voor aanvang van de ronde te melden bij het marshallhuisje tussen hole 1 en 10.
 5. De Marshalls en medewerkers zullen de starttijden bewaken en controleren. We verzoeken u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de tee te gaan. Het overzicht staat voor 7 dagen vooruit open en u kunt in deze periode tweemaal een starttijd reserveren  Mocht er op de dag zelf nog een extra tijd beschikbaar zijn, dan kunt u een extra tijd reserveren. Het systeem geeft dit aan. Vooraf aanmelden van alle flightgenoten is noodzakelijk! Gelieve niet nog ter plaatse op de club. Komt u hier niet  uit liefst per mail contact opnemen! Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug.
 6. Er zijn maximaal 4 bezoekers in de hal toegestaan. Graag het eenrichtingsverkeer volgen en geef elkaar de ruimte op de trap. Mondkapjes in het clubgebouw zijn verplicht.
 7. Als de maatregelen het toelaten zullen vanaf 11 januari de clubactiviteiten en wedstrijden hervat worden.
 8. De toiletten in de hal boven zijn niet in gebruik . In de kleedkamers zijn alleen de toiletten en de wastafel toegankelijk. Houd 1,5 meter afstand tot elkaar!
 9. De algemene regels betreffende hygiëne blijven van kracht evenals de regels om veilig samen te kunnen sporten en de regels om veilig (samen) van een golfles gebruik te kunnen maken.
 10. Flights doorlaten mag.
 11. Maximale gezelschapsgrootte voor/na/tijdens het golfen 4 personen! Uitzondering hierop is de golfpro. 
 12. No Shows worden genoteerd, bij meerdere no shows, kunt u een week niet boeken.
 13. Na het gebruik van harken, ballenwassers of vuilnisbakken uw handen direct desinfecteren.

 In de komende tijd zullen we u op de hoogte houden wanneer maatregelen versoepeld kunnen worden.

Heeft u vragen, kijk  dan eerst op de pagina Veelgestelde Vragen. Hier staan ook instructievideo’s. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u mailen naar ons secretariaat; info@golfclubveendam.nl . Het secretariaat is van maandag tot en met vrijdag  telefonisch bereikbaar tussen 9.00 -12.00 uur en van 12.30 -16.30 uur. Starttijden voor de zaterdag en zondag dienen voor vrijdagmiddag 16.00 uur gereserveerd te worden.