Protocol Golfclub de Compagnie

Golfen kan alleen als we ons allemaal aan de volgende regels houden.

1. Starttijd reserveren is noodzakelijk zowel voor de 18 holes baan als de PAR3. Het reserveren kan via de app of de ledenomgeving. Zie de handleiding: Starttijden boeken v7.
  2. Gastspelers/introducees zijn toegestaan. Vooraf telefonisch een starttijd boeken is noodzakelijk. Bij aankomst eerst uw greenfeelabel ophalen bij de receptie en daarna melden bij de marshall.
  3. Alle golfers dienen zich voor aanvang van de ronde te melden bij het marshallhuisje tussen hole 1 en 10.
  4. De Marshalls en medewerkers zullen de starttijden bewaken en controleren. We verzoeken u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de tee te gaan. Het overzicht staat voor 7 dagen vooruit open en u kunt in deze periode tweemaal een starttijd reserveren  Mocht er op de dag zelf nog een extra tijd beschikbaar zijn, dan kunt u een extra tijd reserveren. Het systeem geeft dit aan. Maximaal 3 personen per flight. Vooraf aanmelden van alle flightgenoten is noodzakelijk! Gelieve niet nog ter plaatse op de club. Komt u hier niet  uit liefst per mail contact opnemen! Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug.
  5. De clubactiviteiten en clubwedstrijden (dames-, herenmiddag, seniorenochtend, clubkampioenschappen senioren etc.) zijn allen geschrapt tot en met 31 juli. De clubwedstrijden en clubactiviteiten worden vanaf 1 augustus hervat.
  6. Er zijn maximaal 4 bezoekers in de hal toegestaan. Graag het eenrichtingsverkeer (met de klok mee om de trap) volgen en geef elkaar de ruimte op de trap.
  7. De toiletten in de hal boven zijn niet in gebruik . In de kleedkamers zijn alleen de toiletten en de wastafel toegankelijk. Houd 1,5 meter afstand tot elkaar!
  8. De algemene regels betreffende hygiëne blijven van kracht evenals de regels om veilig samen te kunnen sporten en de regels om veilig (samen) van een golfles gebruik te kunnen maken.
  9. Flights doorlaten mag vanaf 1 juli.

In de komende tijd zullen we u op de hoogte houden wanneer maatregelen versoepeld kunnen worden.

Heeft u vragen, kijk  dan eerst op de pagina Veelgestelde Vragen. Hier staan ook instructievideo’s. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u mailen naar ons secretariaat; info@golfclubveendam.nl . Het secretariaat is van maandag tot en met vrijdag  telefonisch bereikbaar tussen 9.00 -12.00 uur en van 12.30 -16.30 uur. Starttijden voor de zaterdag en zondag dienen voor vrijdagmiddag 16.00 uur gereserveerd te worden.