Protocol Golfclub de Compagnie

Golfen kan alleen als we ons allemaal aan de volgende regels houden.

De baan, oefenfaciliteiten, receptie, shop en toiletten zijn geopend. De horeca is gesloten.

1. Starttijd reserveren is noodzakelijk zowel voor de 18 holes baan als de PAR3. Het reserveren kan via de app of de ledenomgeving. Zie de handleiding: Starttijden boeken v7.
  2. Vanaf 14.00 uur kan er voor een 4-bal gereserveerd worden.  Tussen 14.00 uur en 17.30 uur is voor een 4-bal en een maximum handicap van toepassing; een 4-bal maximum handicap van  90.  Dit om de doorstroming in de baan zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Indien u op een ander tijdstip met een 4-bal wilt spelen, kan dit uitsluitend op reservering vooraf in overleg met het secretariaat. Het samenvoegen van flights in de baan is niet toegestaan! Er moet aansluiting gehouden worden met de flights voor u en waar nodig is doorlaten noodzakelijk. Tevens willen wij u nogmaals informeren dat er een speeltijd voor 9 holes van toepassing is van 2 uur. Bij een 18 holes ronde is de doorkomst bij hole 10 dan ook na 2.00 uur gepland. Wij verwachten dat u zich hieraan houdt.
  3. Er kan ook 2x 9 holes geboekt worden en ook is het mogelijk om een starttijd op de PAR3 baan te combineren met een starttijd op de 18 holes baan.
  4. Gastspelers/introducees zijn toegestaan. Vooraf telefonisch een starttijd boeken is noodzakelijk. Bij aankomst eerst uw greenfeelabel ophalen bij de receptie en daarna melden bij de marshall.
  5. Alle golfers dienen zich voor aanvang van de ronde te melden bij het marshallhuisje tussen hole 1 en 10.
  6. De Marshalls en medewerkers zullen de starttijden bewaken en controleren. We verzoeken u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de tee te gaan. Het overzicht staat voor 7 dagen vooruit open en u kunt in deze periode tweemaal een starttijd reserveren  Mocht er op de dag zelf nog een extra tijd beschikbaar zijn, dan kunt u een extra tijd reserveren. Het systeem geeft dit aan. Vooraf aanmelden van alle flightgenoten is noodzakelijk! Gelieve niet nog ter plaatse op de club. Komt u hier niet  uit liefst per mail contact opnemen! Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug.
  7. Er zijn maximaal 4 bezoekers in de hal toegestaan. Graag het eenrichtingsverkeer volgen en geef elkaar de ruimte op de trap. Mondkapjes in het clubgebouw zijn verplicht.
  8. De toiletten in de hal boven zijn niet in gebruik . In de kleedkamers zijn alleen de toiletten en de wastafel toegankelijk. Houd 1,5 meter afstand tot elkaar!
  9. De algemene regels betreffende hygiëne blijven van kracht evenals de regels om veilig samen te kunnen sporten en de regels om veilig (samen) van een golfles gebruik te kunnen maken.
  10. Flights doorlaten mag.
  11. Maximale gezelschapsgrootte voor/na/tijdens het golfen 4 personen!
  12. Het clubgebouw is om circa 17.00 uur gesloten.
  13. Alle wedstrijden en club activiteiten zijn tot nader bericht afgelast.

In de komende tijd zullen we u op de hoogte houden wanneer maatregelen versoepeld kunnen worden.

Heeft u vragen, kijk  dan eerst op de pagina Veelgestelde Vragen. Hier staan ook instructievideo’s. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u mailen naar ons secretariaat; info@golfclubveendam.nl . Het secretariaat is van maandag tot en met vrijdag  telefonisch bereikbaar tussen 9.00 -12.00 uur en van 12.30 -16.30 uur. Starttijden voor de zaterdag en zondag dienen voor vrijdagmiddag 16.00 uur gereserveerd te worden.