Protocol Golfclub de Compagnie

Na lang wachten is het dan eindelijk zover! We mogen vanaf maandag 11 mei de baan weer in!

We hebben er met zijn allen naar uitgekeken en staan allemaal weer te trappelen om te golfen. De algemeen geldende regels blijven van kracht! Anderhalve meter afstand houden, géén groepsvorming en geen fysiek contact.

Golfen kan alleen als we ons allemaal aan de volgende regels houden.

1. Starttijd reserveren is noodzakelijk zowel voor de 18 holes baan als de PAR3. Het reserveren kan via de app of de ledenomgeving. Zie de handleiding: Starttijden boeken v7.
  2. Gastspelers/introducees zijn toegestaan. Vooraf telefonisch een starttijd boeken is noodzakelijk. Bij aankomst eerst uw greenfeelabel ophalen bij de receptie en daarna melden bij de marshall.
  3. Alle golfers dienen zich voor aanvang van de ronde te melden bij het marshallhuisje tussen hole 1 en 10.
  4. De Marshalls en medewerkers zullen de starttijden bewaken en controleren. We verzoeken u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang naar de tee te gaan. Het overzicht staat voor 7 dagen vooruit open en u kunt in deze periode tweemaal een starttijd reserveren  Mocht er op de dag zelf nog een extra tijd beschikbaar zijn, dan kunt u een extra tijd reserveren. Het systeem geeft dit aan. Maximaal 3 personen per flight. Vooraf aanmelden van alle flightgenoten is noodzakelijk! Gelieve niet nog ter plaatse op de club. Komt u hier niet  uit liefst per mail contact opnemen! Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug.
  5. De clubactiviteiten en clubwedstrijden (dames-, herenmiddag, seniorenochtend, clubkampioenschappen senioren etc.) zijn allen geschrapt tot en met 1 juli. We hopen na 1 juli de clubwedstrijden te hervatten.
  6. Tot nader bericht kan er alleen voor en na aanvang van een gereserveerde ronde, golfles of clubfitting gebruik gemaakt worden van de chippinggreen, puttinggreen en driving range. Op de range zijn materialen te vinden om de mandjes te desinfecteren. Tevens wordt overal aangegeven hoeveel personen er zijn toegestaan. Een half uur voor uw ronde kunt u gebruik maken van de range, de chipping green en de putting green.
  7. De hal is alleen toegankelijk voor:
    • een bezoek aan de balie voor het opladen van ballentegoed
    • het afhalen van uw jaarsticker
    • het voldoen van greenfee i.v.m. een afwijkende starttijd
    • vragen rondom uw lidmaatschap
    • een gericht bezoek aan de shop

Er zijn maximaal 4 bezoekers in de hal toegestaan. Graag het eenrichtingsverkeer (met de klok mee om de trap) volgen.

8. De toiletten in de hal boven zijn niet in gebruik en de doorgang naar beneden is afgesloten. In de kleedkamers zijn alleen de toiletten en de wastafel toegankelijk. Er zijn maximaal 2 bezoekers per ruimte toegestaan en bij de ingang zijn materialen voor het desinfecteren van uw handen te vinden.
  9. De algemene regels betreffende hygiëne blijven van kracht evenals de regels om veilig samen te kunnen sporten en de regels om veilig (samen) van een golfles gebruik te kunnen maken.

De veiligheidsregio (handhaving) zal naar verwachting regelmatig controleren of de regels worden nageleefd. Houdt u zich a.u.b aan de richtlijnen en de aanwijzingen.Wij zijn blij dat de baan weer open kan en willen dit graag zo houden. In de komende tijd zullen we u op de hoogte houden wanneer maatregelen versoepeld kunnen worden.

Heeft u vragen, kijk  dan eerst op de pagina Veelgestelde Vragen. Hier staan ook instructievideo’s. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u mailen naar ons secretariaat; info@golfclubveendam.nl .Vanaf maandag is het secretariaat van maandag tot en met vrijdag weer telefonisch bereikbaar tussen 9.00 -12.00 uur en van 12.30 -16.30 uur.