Compagnie Bokaal

Verslag Flynth Compagniebokaal 2018

Op zaterdag 27 oktober is er voor de 4e keer om de Flynth Compagniebokaal gespeeld.

Met 61 deelnemers (10 dames en 51 heren) hadden we een goed gevuld veld, waarbij werd gespeeld om de beste netto score voor de winnaar.

Qua weersomstandigheden hadden we niet veel te klagen, ’s ochtends was het heerlijk zonnig en ’s middags heeft het geregend, maar gelukkig viel de hoeveelheid mee ondanks dat het er dreigend uit zag. Bij binnenkomst kon iedereen opwarmen onder het genot van een welverdiende bitterbal en een lekkere kop soep met brood.

De winnaar van de dag was Joey Adam met een bruto score van 74 slagen en een netto van 68. Hij kreeg van onze sponsor de heer Smittenberg  ( directeur Flynth ) de wisselbokaal uitgereikt met daarbij een mooi plakkaat en waardebonnen ter waarde van € 175,– te besteden bij onze golfshop Northern Golf.

De beste dame was Petra van Ojik met een netto score van 72, zij kreeg uiteraard ook een mooi plakkaat ter herinnering.

De beste bruto score was van onze pro Wouter Oosting met 73 slagen, die daarmee een weekend elektrisch rijden heeft verdiend in een auto naar keuze, beschikbaar gesteld door sponsor Mobility Service.

De reacties op deze dag waren zeer positief en we gaan ervoor om volgend jaar de 5e editie de Flynth Compagniebokaal te organiseren.

Groet,

Johan Adam en Robert Ritsema

 

Adam&Partners  https://adam-partners.nl/

Ritsema Verzekeringen https://www.bertritsema.nl/