Baanstatus

Lees hier hoe de status van Landgoed De Compagnie wordt vastgesteld en welke mogelijke beperkingen er zijn.

Laatste update: 27-03-2023 07:24
18 holes baan:Beperkt geopend: geen handicart
Gebruik van handicarts is niet toegestaan.
Deze brengen onder de huidige omstandigheden te veel schade toe aan de baan. U kunt wel gebruik maken van een trolley of draagtas.
Baan is:Qualifying
Pinpositie:2
Greens:Zomergreens
Par 3 baan:Beperkt geopend: geen handicart
Putting green:Open
Chipping green:Open
Driving range: Range open ma tm vrij 18.15 uur. Zat en zon tot 18.00 uur.
Bijzonderheden:

ma. Geen handicarts ivm natte baan.

Tijdelijke regels:

1. Plaatsen

Als de bal van een speler in het algemene gebied gemaaid op fairwayhoogte of lager ligt, mag de speler een bal plaatsen op een plek naar keuze binnen 15 cm niet dichter bij de hole. Zie voorbeeld plaatselijke regel E-3 voor details hoe dit moet worden gedaan.

2. Diepe bandensporen door zwaar materieel.

Vanwege de baanrenovatiewerkzaamheden zijn er op een aantal locaties in de baan diepe (banden) sporen van zwaar materieel. Deze gebieden zijn GUR en mogen zonder straf ontwijken worden volgens Regel 16.1b

3. GUR-gebieden

De bloemenweiden bij holes 2, 4/5 en 9 zijn weer bewerkt en ingezaaid. Deze gebieden zijn GUR en mogen ontweken worden volgens R16.

4. Drainage-sleuf

Als de bal van een speler in of tegen een frees-sleuf of drainage-sleuf ligt in het algemeen gebied. De speler mag deze belemmering ontwijken volgens Regel 16-1b (droppen). Als de bal tot stilstand komt in een andere frees- of drainagesleuf, dan mag de speler deze opnieuw volgens deze plaatselijke regel ontwijken.

 

 

 


Kijk voor een overzicht van de golfregels op golf.nl
Baanstatus wordt dagelijks uiterlijk 8:00 uur aangepast. Indien een baansluiting eerder bekend is, wordt dit in de bijzonderheden aangegeven.