Starttijden boeken

Online starttijden reserveren

Op Golfclub Landgoed De Compagnie kun je 7 dagen van te voren een startijd reserveren via de website. Zowel leden als gasten kunnen inloggen met hun E-Golf4U account.

  • In het overzicht selecteer je:
    • de gewenste datum (maximaal 7 dagen vooruit)
    • welke baan je wilt spelen: Championship Course of PAR3
    • het aantal holes (9/18) dat je wilt spelen

Vervolgens verschijnen de beschikbare flights (groene tegels) met daarin de beschikbare startijden (witte vakjes) in beeld. Na reservering zal de flight met jouw gereserveerde startijd zal geel oplichten in het overzicht. Wil je meer weten over onze reserveringsregels, kijk dan op de daarvoor ingerichte pagina.

Tijdig afmelden

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets tussen komt waardoor je niet in de gelegenheid bent om gebruik te maken van je gereserveerde starttijd. Zorg in dat geval altijd voor een tijdige afmelding zodat iemand anders er gebruik van kan maken en de marshal weet welke speelruimte er is om drukte op te vangen.

Gasten

Klein verzoek aan alle gasten is om de NGF-pas (digitaal of fysiek) gereed te hebben als je naar de receptie komt om af te rekenen.

Gasten met een handicap van 54.0 of lager zijn van harte welkom. Ook 4-ball flights zijn de hele dag toegestaan (met een maximale gezamelijke handicap van 90). Daarbij is het wel van belang dat de spelers samen verantwoordelijkheden en zorgen voor een vlotte doorstroming in de baan. Vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat.