Lid worden

De Compagnie is een actieve en gezellige vereniging die zich kenmerkt door Groninger nuchterheid. Bij de Compagnie kennen we geen ballotage, doe maar gewoon noemen we dat.
Wist u dat u kunt spelen op 4 banen wanneer u een persoonlijk lidmaatschap bij De viersterrengolfCompagnie lid wordt? Dat is nog eens waar voor je geld! Met een persoonlijk lidmaatschap van De Compagnie speelt u gratis op Leeuwarder Golfclub de Groene Ster, GC Havelte en GC Zwolle. 4 voor de prijs van 1, om het zo maar te zeggen.

U bent van harte welkom als lid.  Golfclub De Compagnie kent verschillende vormen van lidmaatschap. Voor elk wat wils.

Nu aanmelden als lid

Lidmaatschappen en tarieven 2019

Enkel met een persoonlijk lidmaatschap heeft u gratis speelrecht op Golfclub De Compagnie, Leeuwarder Golfclub de Groene Ster, GC Havelte en GC Zwolle.

Persoonlijk lidmaatschap va. 35 jaar

Jaarcontributie                                                                     € 1.085,00

Maandcontributie                                                               € 94,50

(betaling jaarcontributie in maandelijkse termijnen automatische betaling)

Participatie                                                                            €1,00 eenmalig

Persoonlijk lidmaatschap

t/m 14 jaar jaarcontributie                                                     € 117,50

15 t/m 18 jaar jaarcontributie                                                € 205,00

19 t/m 24 jaar jaarcontributie                                               € 290,00

25 t/m 29 jaar jaarcontributie                                               € 575,00

30 t/m 34 jaar jaarcontributie                                               € 630,00

Studentenlidmaatschap 25 t/m 28 jaar jaarcontributie   € 360,00

Overige lidmaatschapsvormen

Early Bird – Twilight –  Par3 combinatie Lidmaatschap

Jaarlidmaatschap bedraagt € 500,00 per jaar.

• Speelrecht op 18 holes baan van maandag t/m zondag van mei tot en met september tot 9.00 uur en vanaf 16.00 uur en van oktober tot en met april vanaf 15.00 uur.
  • Speelrecht op de Par 3 gehele week!
  • NGF bijdrage €17,50 per jaar en eenmalig voor de bagtag € 12,50

Weekend –  Par3 combinatie Lidmaatschap

• *Weekend (18 holes) + Par 3 gehele week € 650,00
  • Volledig speelrecht 18 holes baan op  zaterdag en zondag.
  • Onbeperkt speelrecht par3.

Weekend -Early Bird – Twilight –  Par3 combinatie Lidmaatschap

• *Weekend + Early Bird + Twilight (18 holes) + Par 3 gehele week € 750,00
  • Volledig speelrecht 18 holes baan op  zaterdag en zondag.
  • Onbeperkt speelrecht par3.
  • Greenfee overige speeltijden gereduceerd tarief.

*Dit is een nieuw lidmaatschap, het bestuur heeft een proefperiode van 1 jaar ingesteld.

Buitenlidmaatschap

• met aantoonbaar lidmaatschap homecourse met NGF A-status.
  • woonadres verder van De Compagnie dan homecourse (volgens ANWB-routeplanner)
  • Jaarcontributie                                                                      € 495,00 (Jaarlijkse NGF-bijdrage €6,-)

Aspirant – lidmaatschap

• 10 prive lessen van een half uur
  • Lesdata en tijden worden in overleg samengesteld. Uitermate flexibel dus!
  • Gebruik oefenfaciliteiten; Par 3- baan, chipping area en putting green
  • Gratis gebruik van materiaal
  • Vrijblijvend de mogelijkheid deel te nemen aan ‘oefen’ wedstrijden
  • Mogelijkheid tot het volgen van theorieles
  • U kunt ook met een eigen groep inschrijven.
  • Data`s worden in overleg vastgesteld.
  • Tijdsduur programma 6 maanden, per dag ingaand. Na een half jaar beslist u of golf iets voor u is. Verder geen verplichtingen!

Contributie 1 persoon                                                            € 395,00

Contributie 2 personen                                                          € 325,00 per persoon

Jaarkaart Par 3

Contributie                                                                             € 185,00

Vrije Golfer

zonder speelrecht, met handicapverwerking

inclusief NGF bijdrage en eenmaal een 18-holes greenfee of tweemaal een 9-holesgreenfee.

• “GVB” registratie per jaar € 85,00.

Non Playing-lid

Jaarcontributie zonder speelrecht                                        €   75,00

Algemene voorwaarden lidmaatschappen en tarieven.

• Kosten “bagtag” alle spelende lidmaatschappen € 12,50 eenmalig bij aanvang;
  • NGF bijdrage € 17,50 volwassenen, € 8,50 jeugd;
  • Vanaf mei kortingsregeling contributies van toepassing;
  • m.u.v. het Aspirant-lidmaatschap, lopen alle lidmaatschappen tot 31 december;
  • m. u.v. het Aspirant-lidmaatschap, kan beëindiging van alle lidmaatschappen alleen schriftelijk vóór 1 december.Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk, op zijn vroegst tegen het einde van het verenigingsjaar, volgend op het verenigingsjaar waarin het lidmaatschap is aangegaan. De kennisgeving dient voor 1 december in het bezit te zijn van het secretariaat van de vereniging. Voor bedrijfsleden geldt een opzegtermijn van een kwartaal, dus voor 1 oktober dient de opzegging bij het secretariaat binnen te zijn. Wij zenden u altijd een bevestiging van ontvangst van uw opzegging.