Lid worden

De Compagnie is een actieve en gezellige vereniging die zich kenmerkt door Groninger nuchterheid. Bij de Compagnie kennen we geen ballotage, doe maar gewoon noemen we dat.

Wist u dat u kunt spelen op 4 banen wanneer u een persoonlijk lidmaatschap bij De Compagnie lid wordt? Dat is nog eens waar voor je geld! Met een persoonlijk lidmaatschap van De Compagnie speelt u gratis op Leeuwarder Golfclub de Groene Ster, GC Havelte en GC Zwolle. 4 voor de prijs van 1, om het zo maar te zeggen.

U bent van harte welkom als lid.  Golfclub De Compagnie kent verschillende vormen van lidmaatschap. Voor elk wat wils.

MOOIE ACTIE!

… en speel de rest van het jaar gratis!

Als u nu overgaat tot een lidmaatschap bij Golfclub de Compagnie voor het jaar 2021, dan krijgt u de laatste maanden van dit jaar het speelrecht van ons cadeau! (muv het aspirant lidmaatschap)

Hieronder vindt u de actuele tarieven.

Nu aanmelden als lid

Lidmaatschappen en tarieven 2020

Enkel met een persoonlijk lidmaatschap heeft u gratis speelrecht op Golfclub De Compagnie, Leeuwarder Golfclub de Groene Ster, GC Havelte en GC Zwolle.

Persoonlijk lidmaatschap va. 35 jaar

Jaarcontributie                                                                     € 1.090,00

Maandcontributie                                                               € 95,-

(betaling jaarcontributie in maandelijkse termijnen automatische betaling)

Participatie                                                                            €1,00 eenmalig

Persoonlijk lidmaatschap

t/m 14 jaar jaarcontributie                                                     € 117,50

15 t/m 18 jaar jaarcontributie                                                € 205,00

19 t/m 24 jaar jaarcontributie                                               € 290,00

25 t/m 29 jaar jaarcontributie                                               € 575,00

30 t/m 34 jaar jaarcontributie                                               € 630,00

Studentenlidmaatschap 25 t/m 28 jaar jaarcontributie   € 360,00

Overige lidmaatschapsvormen

Early Bird – Twilight –  Par3 combinatie Lidmaatschap

Jaarlidmaatschap bedraagt € 500,00 per jaar.

• Speelrecht op 18 holes baan van maandag t/m zondag van mei tot en met september tot 9.00 uur en vanaf 16.00 uur. Oktober en 1 maart tot en met 30 april vanaf 15.00 uur. 1 november tot 1 maart vanaf 14.00 uur.
  • Speelrecht op de Par 3 gehele week!

Weekend –  Par3 combinatie Lidmaatschap

• *Weekend (18 holes) + Par 3 gehele week € 650,00
  • Volledig speelrecht 18 holes baan op  zaterdag en zondag.
  • Onbeperkt speelrecht par3.

Weekend -Early Bird – Twilight –  Par3 combinatie Lidmaatschap

• *Weekend + Early Bird + Twilight (18 holes) + Par 3 gehele week € 750,00
  • Volledig speelrecht 18 holes baan op  zaterdag en zondag.
  • Onbeperkt speelrecht par3.
  • Speelrecht op 18 holes baan van maandag t/m vrijdag van mei tot en met september tot 9.00 uur en vanaf 16.00 uur. Oktober en van 1 maart tot en met 30 april vanaf 15.00 uur. 1 November tot 1 maart vanaf 14.00 uur.

Buitenlidmaatschap

• met aantoonbaar lidmaatschap homecourse met NGF A-status.
  • woonadres verder van De Compagnie dan homecourse (volgens ANWB-routeplanner)
  • Jaarcontributie                                                                      € 495,00 (Jaarlijkse NGF-bijdrage €6,-)

Aspirant – lidmaatschap

• 10 prive lessen van een half uur
  • Lesdata en tijden worden in overleg samengesteld. Uitermate flexibel dus!
  • Gebruik oefenfaciliteiten; Par 3- baan, chipping area en putting green
  • Gratis gebruik van materiaal
  • Vrijblijvend de mogelijkheid deel te nemen aan ‘oefen’ wedstrijden
  • Mogelijkheid tot het volgen van theorieles
  • U kunt ook met een eigen groep inschrijven.
  • Data`s worden in overleg vastgesteld.
  • Tijdsduur programma 6 maanden, per dag ingaand. Na een half jaar beslist u of golf iets voor u is. Verder geen verplichtingen!

Contributie 1 persoon                                                            € 395,00

Contributie 2 personen                                                          € 325,00 per persoon

Jaarkaart Par 3

Contributie                                                                             € 185,00

Vrije Golfer

zonder speelrecht, met handicapverwerking

inclusief NGF bijdrage en eenmaal een 18-holes greenfee of tweemaal een 9-holesgreenfee.

• “GVB” registratie per jaar € 85,00.

Non Playing-lid

Jaarcontributie zonder speelrecht                                        €   75,00

Algemene voorwaarden lidmaatschappen en tarieven.

• Kosten “bagtag” alle spelende lidmaatschappen € 12,50 eenmalig bij aanvang;
  • NGF bijdrage € 19,- volwassenen, € 9,- jeugd;
  • Vanaf mei kortingsregeling contributies van toepassing;
  • m.u.v. het Aspirant-lidmaatschap, lopen alle lidmaatschappen tot 31 december;
  • m. u.v. het Aspirant-lidmaatschap, kan beëindiging van alle lidmaatschappen alleen schriftelijk vóór 1 december.Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk, op zijn vroegst tegen het einde van het verenigingsjaar, volgend op het verenigingsjaar waarin het lidmaatschap is aangegaan. De kennisgeving dient voor 1 december in het bezit te zijn van het secretariaat van de vereniging. Voor bedrijfsleden geldt een opzegtermijn van een kwartaal, dus voor 1 oktober dient de opzegging bij het secretariaat binnen te zijn. Wij zenden u altijd een bevestiging van ontvangst van uw opzegging.