Bedrijvencompetitie

Bij Golfclub de Compagnie zijn ca. 80 bedrijfsleden actief. Deze bedrijfsleden spelen onder meer een bedrijvencompetitie. Dit zijn vijf gezellige en compleet verzorgde vrijdagen waarbij bedrijfsleden met elkaar kennismaken tijdens de wedstrijd en als het mag ook daarna in het clubhuis onder het genot van een hapje en drankje. De organisatie van de bedrijvencompetitie en de wedstrijdleiding van de competitiedagen ligt in handen van de bedrijvencommissie.

Bedrijvencompetitie – Voor wie?
De Compagnie organiseert de competitie voor de bedrijfsleden van de Compagnie, maar ook bedrijven die geen (bedrijfs-)lid zijn, of privé-leden met een bedrijf zijn van harte welkom! Elk bedrijf kan met één of meerdere teams (bestaande uit 2 spelers) deelnemen aan deze competitie. U kunt tijdens de speeldagen een vaste of wisselende relatie meebrengen. Het is daarnaast ook mogelijk om samen met een ander bedrijf een vast duo te vormen.

Bent u nog geen sponsor of bedrijfslid maar bent u wel geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie contact op met de clubmanager Annet Weits via clubmanager@golfclubveendam.nl of 0598 – 625272.

Voor velen was 2020 een moeilijk en turbulent jaar. Ook een jaar waarin we niet altijd mochten golfen en de bedrijvencompetitie in zijn geheel moesten afgelasten. We hopen dat in 2021 het spelen van een bedrijvencompetitie en het organiseren van andere bedrijvenactiviteiten weer mogelijk is.

Programma 2021
In 2021 staan de volgende data gepland:
– Sponsoren en Bedrijfsledendag: 19 maart
– Bedrijvencompetitie: 14 mei, 11 juni, 2 juli, 27 augustus, 17 september
– Sponsoren en Bedrijfsledendag (eventueel met relaties): 15 oktober.

De invulling van de dagen is afhankelijk van de dan geldenden coronamaatregelen.
Informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Uiteraard ontvangen we graag uw aanmelding voor:
de speeldag voor sponsoren en bedrijfsleden op 19 maart (deadline aanmelden za 14 maart)
de bedrijvencompetitie 2021.

De inschrijfkosten (ex btw) voor deelname aan de bedrijvencompetitie zijn:
€395 – Bedrijfsleden
€495 – Privé leden zakelijk
€595 – Niet leden zakelijk

Handicap
Alle deelnemers hebben minimaal baanpermissie en starten vanaf handicap 30 of lager indien hun handicap lager is. Tijdens de competitie vragen wij iedereen om Ready Golf te spelen.

Wij kijken uit naar een fijn golfjaar. Bent u erbij?

Tot ziens op Golfbaan De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Annet Weits  I  Anton Wijsbeek  I  Feico van der Ploeg  I  Marco Nieborg  I  Marjan Hooijer  I  Renate de Geus  I  Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven