Bedrijvencompetitie 2022

Op vrijdag 8 juli spelen we de derde speeldag van de bedrijvencompetitie van Golfclub de Compagnie.

Flightindeling
Bekijk op donderdag 7 juli hier de flightindeling.

Het programma voor de dag ziet er als volgt uit:
10.30 uur: ontvangst met koffie/thee en gelegenheid tot inslaan.
11.30 uur: welkomstwoord in het clubhuis door de clubmanager en dagsponsor Adam Werkt
11:45 uur: vertrek naar de holes
12.00 uur: start wedstrijd 18 holes shotgun
17.00 uur: binnenkomst spelers, aansluitend borrel en gelegenheid tot omkleden.

18.00 uur: prijsuitreiking en buffet

Alle spelers krijgen een heerlijk lunchpakketje van Wim Zijlema De Echte Bakker mee de baan in.

STER-Spelers

De speeldagen worden mede mogelijk gemaakt door de sterspelers

Speeldagen bedrijvencompetitie 2022

– Vrijdag 8 juli
– Vrijdag 26 augustus
– Vrijdag 16 september

Spelvorm

De spelvorm is individueel stableford over 18 holes en we hanteren een maximale playing handicap van 36. We houden een ranglijst bij op basis van de team-scores per wedstrijddag. Het team met de meeste punten gerekend over de 5 wedstrijden is de overall winnaar van de Bedrijvencompetitie 2022.

Helaas verhinderd?

Ben je door omstandigheden verhinderd? Of is er een wijziging in de teamgegevens. Dan horen wij je dit zo spoedig mogelijk via 0598-625272.

Tot ziens op Golfclub De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Fijne golfronde.

De bedrijvencommissie van Golfclub de Compagnie

Anton Wijsbeek  I  Feico van der Ploeg  I  Marco Nieborg  I  Renate de Geus  I   Rianne Vrolijk  I  Clubmanager Fopke Drijfholt

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl