Bedrijvencompetitie 2018

De eerste bedrijvencompetitiedag van 2018 staat gepland op donderdag 12 april aanstaande, aanvang 15:00 uur.

Op woensdag 11 april kunt u vanaf 19:00 uur de flightindeling vinden op golfclubveendam.nl/flightindeling

Hoofdprijs aangeboden door Dijstelberge & Omta Advocaten
Op de donderdagen speelt u individueel voor een geweldige prijs aangeboden door Dijstelberge en Omta Advocaten. Degene die na de 3 donderdagen de hoogste totaalscore heeft, mag met twee personen genieten van een golfweekend in Duitsland. Spelvorm is individueel stableford.

Omdat we voor de donderdagen een individuele ranking bijhouden en u zowel alleen als met een team kunt deelnemen, is spelen in vaste teams niet nodig. Om het netwerken te stimuleren, mixen we daarom alle spelers, tenzij u anders aangeeft bij het doorgeven van uw teamgegevens.

Beat the pro
Onze golfpro Wouter Oosting heeft onlangs de 3e plaats als beste golfpro en de 2e plaats als beste golfschool gewonnen. Durft u het aan om op 12 april het op te nemen tegen Wouter.

Programma donderdag:
15:00 uur – inloop met koffie
15.45 uur – welkomstwoord in het clubhuis en vertrek naar de holes
16:00 uur – start shotgun wedstrijd over 9-holes.
18:30 uur – netwerkborrel met aansluitend tapas

Graag tot donderdag 12 april.

Overige speeldagen
De competitie 2018 is gepland op:
Donderdag: 12 april, 14 juni en 30 augustus
Vrijdag: 25 mei, 6 juli en 14 september (slotdag)

We hopen op een mooi droog en zonnig seizoen.

Met vriendelijke groet,
de bedrijvencommissie,

Annet Weits  I Herman Huiskes  I Marco Nieborg  I Marjan Hooijer I  Renate de Geus I Rianne Vrolijk

De inschrijving voor donderdag 12 april is gesloten.
Wilt u toch nog graag meespelen, neem dan contact op met clubmanager Annet Weits.