Bedrijvencompetitie 2019

Dagwinnaars Johan en Cor Adam nemen de 1e prijs in ontvangst van Marjan – 5 juli 2019.

Vrijdag 6 september spelen we de vijfde en laatste competitiedag van de bedrijvencompetitie 2019 van Golfclub De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam. Teamcaptains kunnen hier teamgegevens doorgeven. Bekijk donderdag 5 september hier de flightindeling.

De heren Adam van Adam & Partners staan samen met HOC Opleiding & Training BV en Dijstelberge & Omta advocaten / Harrier in de top 3 van de ranking. Lees meer over de ranking, het birdieklassement en een terugblik voorgaande speeldagen.

Dagprogramma 6 september:
11:00 uur – inloop voor 18 holes wedstrijd met koffie en mogelijkheid tot inslaan
11:45 uur – welkomstwoord in het clubhuis en vertrek naar de holes
12:00 uur – start shotgun wedstrijd over 18-holes
13:30 uur – inloop voor 9 holes wedstrijd met koffie en mogelijkheid tot inslaan
14:30 uur – start shotgun wedstrijd over 9-holes
17:30 uur – netwerkborrel
18:00 uur – prijsuitreiking en aansluitend diner

Spelvorm
Individuele Stableford met een max playing handicap van 36 voor de 18 holes wedstrijd en een max playing handicap van 18 voor de 9 holes wedstrijd.