Sponsor- en bedrijfsledendag

Jaarlijks organiseren we speciaal voor alle sponsoren en bedrijfsleden van Golfclub de Compagnie en gezellige golfdag. De sponsor- en bedrijfsledendag van 2021 staat gepland op 15 oktober.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
11.00 uur: ontvangst in het clubhuis met koffie/thee en gelegenheid tot inslaan.
11.40 uur: welkomstwoord en vertrek naar de holes
12.00 uur: start wedstrijd 18 holes shotgun
17.00 uur: binnenkomst spelers, aansluitend borrel en gelegenheid tot omkleden.
18.00 uur: prijsuitreiking en buffet

Spelvorm

De spelvorm is Greensome. Een Greensome is een wedstrijd waarin twee spelers als partners spelen tegen twee andere spelers. Zij spelen met één bal en slaan om beurten. Op elke hole slaan beide spelers van een team met hun eigen bal af. Daarna kiezen de partners de bal die het gunstigste ligt en spelen daarmee om beurten de hole uit. Wanneer de spelers kiezen voor de bal van speler 1 dan neemt speler 2 zijn bal op en doet de tweede slag. Strafslagen hebben geen invloed op de volgorde van spelen. Het team met de hoogste score bij stableford is de winnaar. De gezamenlijke playing handicap met 3/4 verrekening staat op de scorekaart.

Dagsponsoren
Alle spelers krijgen een heerlijk lunchpakketje van Wim Zijlema, de echte bakker mee de baan in. De eerste prijs wordt aangeboden door Koffieplein Veendam de 2e prijs door Kuurman BV en Pas BV verzorgt de 3e prijs en de prijzen voor een neary en een longest. Mede dankzij Kars Potze Mannenmode reiken we ook dit jaar weer een jasje uit aan de winnaar van de bedrijvencompetitie 2021. Allemaal hartelijk dank.

Ready Golf
Om het spelplezier voor iedereen en een goede doorstroming in de baan te bevorderen, spelen we Ready Golf. Nog niet bekend met Ready Golf? Klik hier voor meer informatie. Houd tijdens de ronde altijd aansluiting bij de flight voor jullie!

Flightindeling
Bekijk hier de flightindeling voor vrijdag 15 oktober.

Helaas verhinderd?
Bent u door omstandigheden verhinderd? Dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk telefonisch door te geven, tel.: 0598 – 625272.

Coronatoegangsbewijs
Let op: bij binnenkomst in de horeca is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Tot ziens op Golfbaan De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Bedrijvencommissie De Compagnie
Anton Wijsbeek  I  Feico van der Ploeg  I  Marco Nieborg  I  Renate de Geus  I  Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven

Terugblik bedrijvencompetitie 2021

Cordial winnaar van de bedrijvencompetitie 2021

Tanne Bosker is met Cordial overall winnaar van de bedrijvencompetitie 2021. Tanne speelde het seizoen met wisselende teamgenoten en scoorde iedere wedstrijd minimaal 60 punten. Van harte gefeliciteerd!

Birdieklassement
Joey Adam spelende voor Adam & Partners is met 3 birdies overal winnaar in het birdieklassement en wint daarmee een doosje prachtige golfballen van Harms Autoschades. Gefeliciteerd.

Bekijk hier het birdieklassement.
Bekijk hier de eindranking van de competitie.
Bekijk hier een terugblik naar alle speeldagen.