Bedrijvencompetitie 2018

De bedrijvencompetitie van 2018 is op 14 september afgerond met de laatste 18-holes wedstrijd van dit seizoen. Een prachtige golfdag met mooie scores en prachtige prijzen. Na drie 9-holes wedstrijden en drie 18-holes wedstrijden werden de hoofdprijzen uitgereikt.

De twee prachtige hoofdprijzen werden aangeboden door Kars Potze Mannenmode en Dijstelberge & Omta Advocaten.

Co den Besten winnaar van de 18-holes bedrijvencompetitie

Renate de Geus (links), Co den Besten, Rianne Vrolijk

Co den Besten (hcp 15.8) won deze prijs door in drie wedstrijddagen in totaal 188 stablefordpunten te halen voor Nippon Electric Glass. Een bewonderenswaardige prestatie mede omdat hij iedere wedstrijd iemand anders uit zijn netwerk meenam als teamgenoot. Co wint daarmee een prachtige hoofdprijs aangeboden door Kars Potze Mannenmode.

De heren Kloos en van de Meer, spelende voor PKF Post werden met 181 punten tweede. Danny Wever van HOC Opleiding & Training BV eindigde met 180 punten op een mooie derde plaats.

Bekijk hier de totale eindranking van de 18-holes bedrijvencompetitie.

Willem Jaap Engbers, spelende voor Golfkliniek Noord winnaar 9-holes bedrijvencompetitie.

Willem Jaap Engbers won met 67 stablefordpunten een golfweekend voor 2 personen door drie wedstrijden heel steady te spelen voor Golfkliniek Noord. Een bewonderenswaardige prestatie omdat hij met een handicap van 4 overal par moest spelen om punten te scoren.

Jan Pieter Dijstelberge (links) overhandigt namens Dijstelberge & Omta Advocaten de cheque aan de gelukkige winnaar.

Marc Hesp van Hesp Online Communicatie werd tweede met 63 stablefordpunten. Jeannette Jager spelende voor Axians werd derde met 58 punten en was daarmee de beste vrouw in de bedrijvencompetitie.

Bekijk hier de totale eindranking van de 9-holes bedrijvencompetitie.

Met vriendelijke groet,
de bedrijvencommissie,

Annet Weits  I Herman Huiskes  I Marco Nieborg  I Marjan Hooijer I  Renate de Geus I Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl