Bedrijvencompetitie

Bij Golfclub de Compagnie zijn ca. 80 bedrijfsleden actief. Deze bedrijfsleden spelen onder meer een bedrijvencompetitie. Dit zijn vijf gezellige en compleet verzorgde vrijdagen waarbij bedrijfsleden met elkaar kennismaken zowel tijdens de wedstrijd als daarna in het clubhuis onder het genot van een hapje en drankje.

De Compagnie organiseert deze competitie voor de bedrijfsleden van de Compagnie, maar ook bedrijven die geen (bedrijfs-)lid zijn, of privé-leden met een bedrijf zijn van harte welkom! De organisatie van de bedrijvencompetitie en de wedstrijdleiding van de competitiedagen ligt in handen van de bedrijvencommissie.

Bedrijvencompetitie in zijn geheel afgelast
Na de verplichte sluiting in verband met het coronavirus mochten we alleen weer open op basis van afspraken met de veiligheidsregio. Zo zijn shotgun-wedstrijden of evenementen met veel deelnemers in het restaurant nog altijd niet mogelijk. Daarom hebben we helaas moeten besluiten om dit jaar de gehele bedrijvencompetitie af te gelasten.

Sponsor- & Relatiedag
De Sponsor- & Relatiedag waarvoor onze bedrijfsleden en sponsoren een aparte uitnodiging ontvangen is op vrijdag 16 oktober 2020. Deze dag gaat in aangepaste vorm door. De vorm bepalen we op basis van de dan geldende RIVM richtlijnen.

Tot ziens op Golfbaan De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Annet Weits  I  Ester Wortmann  I  Marco Nieborg  I  Marjan Hooijer  I  Renate de Geus  I  Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven