Bedrijvencompetitie

Vrijdag 2 juli, derde speeldag van de bedrijvencompetitie

Op vrijdag 2 juli speelden we de derde speeldag van de bedrijvencompetitie.

Sponsoren speeldag
Alle spelers kregen een heerlijk lunchpakketje van Wim Zijlema De Echte Bakker mee de baan in. Van Delden Bouw verzorgde de koffieontvangst. Harms Autoschades stelde de birdieballen beschikbaar. Menno Prins Hypotheken & Verzekeringen heeft prachtige bekers ter beschikking gesteld voor de longest en neary. Allemaal hartelijk dank.

Dagwinnaars
Johan Anneveldt en Herman Huiskes spelende voor PKF/POST wonnen de eerste prijs met in totaal maar liefst 82 punten. Aan het einde van 2 juli werden deze teamscores genoteerd.

Jan Willem Harms spelende voor Harms Autoschades sloeg een prachtige longest drive vanaf geel en Gerri Kooi spelende voor Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens sloeg de longest drive vanaf de rode tee! Olaf Staal sloeg een neary van 4.75 meter op hole 3 en Tanne Bosker lag op hole 13 met zijn drive op 3.90 meter naast de vlag.

Birdies zijn gespeeld door: Jan Willem Harms (1), Hans Graler (1), Albert Baas (1), Henk Hollander (1), Wim van Dijk (1) en Johan Anneveldt (1).

Allemaal gefeliciteerd met deze prachtige prestaties!

Birdieklassement en Ranking
Bekijk
hier het birdieklassement.
Bekijk hier de ranking van de competitie.

Aanmelden 27 augustus
We ontvangen van de teamcaptains graag uiterlijk 22 augustus de teamgegevens voor de vierde speeldag via dit aanmeldformulier. Uiterlijk 26 augustus plaatsen we hier de flightindeling voor vrijdag 27 augustus.

Tot ziens op Golfbaan De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Annet Weits  I  Anton Wijsbeek  I  Feico van der Ploeg  I  Marco Nieborg  I  Renate de Geus  I  Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven

Programma 2021
In 2021 staan de volgende data gepland:

Bedrijvencompetitie:
27 augustus, 17 september.