Bedrijvencompetitie

De bedrijvencompetitie van 2018 is op 14 september afgerond met de laatste 18-holes wedstrijd van dit seizoen. Lees hier alles over de winnaars en speeldagen en bekijk de 18-holes ranking en de 9-holes ranking.

Bedrijvencompetitie 2019

Na een geweldig competitiejaar zijn de voorbereidingen voor het nieuwe jaar in volle gang.

Bent u zelfstandig ondernemer en combineert u een rondje golf graag met het netwerken? Dan is de bedrijvencompetitie wellicht ook iets voor u. We organiseren vijf speeldagen in de periode april tot en met september en u kunt kiezen uit een 18 holes of 9 holes wedstrijd. Daarnaast organiseren we in mei een leuk dagje uit voor uw relaties!

U kunt de speeldagen een vaste of wisselende relatie meebrengen. Het is daarnaast ook mogelijk om samen met een ander bedrijf een vast duo te vormen.

Dagprogramma:

11.00 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Gelegenheid om in te slaan
11.45 uur Welkomstwoord, uitreiking lunchpakket en vertrek naar de holes
12.00 uur  Aanvang 18 holes shotgun
Wij verzorgen u door de baan met een hapje en drankje
14.00 uur Ontvangst 9 holes spelers
14.30 uur  Aanvang 9 holes shotgun
17.30 uur Einde 9 en 18 holes wedstrijd en gelegenheid tot omkleden
18.00 uur  Prijsuitreiking en Diner

Inschrijfgeld:
€395 – Bedrijfsleden
€495 – Privé leden zakelijk
€595 – Niet leden zakelijk

Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de clubmanager  0598 – 625272 of mailen naar bedrijven@golfclubveendam.nl.

Uiteraard kunt u zich ook al aanmelden via het aanmeldformulier.

Annet Weits  I Herman Huiskes  I Marco Nieborg  I Marjan Hooijer I  Renate de Geus I Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven