Bedrijvencompetitie 2019

Spannende ontknoping bedrijvencompetitie 2019

Tot op de laatste holes was het spannend in de 18-holes wedstrijd van de bedrijvencompetitie 2019. Uiteindelijk kwamen de heren Adam van Adam & Partners met 4 punten voorsprong als overall winnaar uit de bus en wonnen daarmee de kledingcheque van sponsor Kars Potze Mannenmode. Het vaste team van Adam en Partners won deze prijs door in vijf wedstrijddagen in totaal 309 stablefordpunten te halen. Een prachtige prestatie.

Danny Wever van HOC Opleiding & Training werd met 305 punten tweede in de eindranking. JP Dijstelberge en Jan Jaap Wuite, het vaste team van van Dijstelberge & Omta advocaten / Harrier eindigde met 286 punten op een mooie derde plaats.

Nedmag / IJsseltechnologie winnaar 9-holes competitie
Marieke Clement en Douwe Woelinga eindigden als vaste spelers van Nedmag / IJsseltechnologie met in totaal 123 stablefordpunten op de eerste plaats in de eindranking.

Bekijk hier de ranking!