Bedrijvencompetitie 2019

Vrijdag 5 juli spelen we de vierde competitiedag van de bedrijvencompetitie 2019 van Golfclub De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam. Bekijk donderdag 4 juli hier de flightindeling.

Dagprogramma:

Ontvangst 18 holes spelers
Koffie/thee en iets lekkers staat voor u klaar in het clubhuis. Gelegenheid om in te slaan

11.45 uur Welkomstwoord in het clubhuis.
Uitreiking lunchpakket van Wim Zijlema De Echte Bakker en vertrek naar de holes
12.00 uur Aanvang 18 holes shotgun.
Wij verzorgen u door de baan met een hapje en drankje
13.30 uur Ontvangst 9 holes spelers
14.15 uur Welkomstwoord in het clubhuis en vertrek naar de holes
14.30 uur Aanvang 9 holes shotgun.
Wij verzorgen u door de baan met een hapje en drankje
17.30 uur Einde 9 en 18 holes wedstrijd en gelegenheid tot omkleden
18.00 uur Prijsuitreiking en diner

Spelvorm: Individuele Stableford met een max playing handicap van 36 voor de 18 holes wedstrijd en een max playing handicap van 18 voor de 9 holes wedstrijd.