Bedrijvencompetitie

Bij Golfclub de Compagnie zijn ca. 80 bedrijfsleden actief. Deze bedrijfsleden spelen onder meer een bedrijvencompetitie. Dit zijn vijf gezellige en compleet verzorgde vrijdagen waarbij bedrijfsleden met elkaar kennismaken zowel tijdens de wedstrijd als daarna in het clubhuis onder het genot van een hapje en drankje.

De Compagnie organiseert deze competitie voor de bedrijfsleden van de Compagnie, maar ook bedrijven die geen (bedrijfs-)lid zijn, of privé-leden met een bedrijf zijn van harte welkom! De organisatie van de bedrijvencompetitie en de wedstrijdleiding van de competitiedagen ligt in handen van de bedrijvencommissie.

Speeldagen
De speeldagen voor de bedrijvencompetitie 2020 zijn nog onzeker. Tot en met 1 september zijn alle clubwedstrijden en activiteiten geschrapt in verband met de maatregelen tegen het coronavirus.
De speeldag van 18 september 2020 is dus nu nog onder voorbehoud.

De sponsor & relatie dag waarvoor onze bedrijfsleden en sponsoren een aparte uitnodiging ontvangen is op vrijdag 16 oktober 2020.

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen en eventuele maatregelen van het RIVM, de GGD en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Programma speeldagen

Ontvangst vanaf 11.00 uur
Welkomstwoord 11:45 uur
Aanvang shotgun wedstrijd 12:00 uur
Einde Wedstrijd 17:00 uur
Aanvang diner +/- 18:00 uur

U wordt deze dag geheel verzorgd. Bij aankomst staat er koffie en iets lekkers voor u klaar en kunt u nog even rustig inslaan op de drivingrange en oefenen op de putting- en chippinggreen. U ontvangt voor aanvang van de ronde een lunchpakket. En uiteraard verzorgen we een hapje en drankje door de baan.
Na de wedstrijd is er voldoende tijd om te netwerken en op te frissen (casual is toegestaan). Rond 18:00 uur overhandigen we de dagwinnaars de prijzen en aansluitend genieten we samen van het diner.

Sponsoren
Kars Potze Mannenmode is hoofdsponsor van de hoofdprijs voor de bedrijvencompetitie 2020.

De afzonderlijke speeldagen worden mede mogelijk gemaakt door bedrijven. Wilt u uw bedrijf ook eens extra onder de aandacht brengen door een prijsje te sponsoren of als dagsponsor op te treden? Laat ons dit dan weten! De bedrijvencommissie verzorgt voor u de prijsjes en plaatsing bedrijfsuitingen, lekker makkelijk. U kunt kiezen uit de volgende pakketten. Uiteraard is een sponsorpakket op maat ook mogelijk (in overleg). Pakket 4 is inmiddels voor het hele seizoen afgenomen.

Sponsorpakket 1 

€ 50

Sponsorpakket 2 

€ 30

Sponsorpakket 3 

€ 75

Sponsorpakket 4

€ 100

Drie prijzen ten bate van bv de neary & longest  De eerste prijs voor de dagwinnaar Sponsoring baanhapje Koffieontvangst
Wij plaatsen uw beachvlaggen op holes naar keuze Naamsvermelding in de communicatie rondom de competitiedag Uw bedrijfs-promotiemateriaal neerzetten/ophangen in het clubgebouw of toevoegen in de lunchtasjes Uw bedrijfsvlag 1 maand in de mast
Naamsvermelding in de communicatie rondom de competitiedag Naamsvermelding in de communicatie rondom de competitiedag Naamsvermelding in de communicatie rondom de competitiedag

Spelvorm
De spelvorm is individueel Stableford over 18 holes. Iedere competitiedag spelen we tijdens de ronde afwisselend bijvoorbeeld de longest, de superlongest, de neary en/of de leary. Het team dat na vijf speeldagen overall winnaar is, ontvangt een kledingcheque beschikbaar gesteld door Kars Potze Mannenmode.

Deelname
Elk bedrijf kan met één of meerdere teams (bestaande uit 2 spelers) deelnemen aan deze competitie. Uiteraard kunt u ook samen met een ander bedrijf een team vormen. Wij stellen het op prijs wanneer de contactpersoon van het bedrijf (teamcaptain) zo veel mogelijk op alle speeldagen aanwezig is. De 2e speler kan naar eigen inzicht al dan niet wisselend worden ingevuld. Daarbij willen wij het zakelijk karakter benadrukken. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met aanvragen van bedrijven om ook tijdens de ronde te netwerken met specifieke bedrijven.

Inschrijfgeld
Bedrijven kunnen zich per speeldag inschrijven, alleen de kosten voor de gespeelde speeldagen worden in rekening gebracht.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Tot ziens op Golfbaan De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Annet Weits  I  Ester Wortmann  I  Marco Nieborg  I  Marjan Hooijer  I  Renate de Geus  I  Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven