Sponsor en -Relatiedag oktober 2022

Op vrijdag 7 oktober organiseren we voor onze bedrijfsleden, sponsoren de sponsor en relatiedag.

Flightindeling
Bekijk op donderdag 6 oktober hier de flightindeling.

18 holes Greensome in teams van 2 personen
We spelen een 18 holes wedstrijd, een greensome met een shotgun start om 12 uur. Een greensome is een wedstrijdvorm waarbij twee spelers een team vormen. Beide spelers slaan af vanaf de tee en spelen vervolgens om de beurt verder met de beste bal. De teamscore bepaalt uiteindelijk de uitslag van de dag. Aan deze wedstrijd kunnen maximaal 36 teams deelnemen. Bedrijfsleden en sponsoren kunnen zich onderaan deze pagina aanmelden. Nog geen sponsor? Neem dan contact op met onze clubmanager en speel in 2023 ook mee met de sponsor- en relatiedag.

Clinic & PAR3 event onder leiding van Wouter Oosting
Ook voor spelers met minder golfervaring is er een interessant programma. Zij kunnen namelijk deelnemen aan de clinic onder de bezielende leiding van onze golfpro Wouter Oosting en mogen vervolgens hun kunsten vertonen tijdens het PAR3 event.

Aanmelden
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan zowel de wedstrijd als het PAR3 event. In totaal kunt u maximaal 4 personen aanmelden voor deze golfdag. Aanmelden kan tot zondag 2 oktober via www.golfclubveendam.nl/aanmelden

Programma Sponsor & Relatiedag – Vrijdag 7 oktober 2022
10.30 u – Ontvangst in het clubhuis met koffie/thee en een lekkernij
11.40 u – Welkomstwoord en vertrek naar de holes
12.00 u – Start wedstrijd 18 holes Greensome (shotgun)
12.00 u – Lunch en rondleiding deelnemers clinic
13.00 u – Start clinic en aansluitend ronde par3.
17.00 u – Binnenkomst spelers en deelnemers clinic, aansluitend borrel, gelegenheid tot opfrissen
18.00 u – Diner en prijsuitreiking.

Laten we er samen een feestelijke golfdag van maken. Wilt u als bedrijf leuke prijzen beschikbaar stellen of spelers deze dag te verrassen met iets unieks, neem dan gerust even contact met mij op.

Mede namens het bestuur en de Bedrijvencommissie hopen wij u te mogen verwelkomen op deze golfdag.

Helaas verhinderd?
Ben je door omstandigheden verhinderd? Of is er een wijziging in de teamgegevens. Dan horen wij je dit zo spoedig mogelijk via 0598-625272.

Tot ziens op Golfclub De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Fijne golfronde.

De bedrijvencommissie van Golfclub de Compagnie

Anton Wijsbeek  I  Feico van der Ploeg  I  Marco Nieborg  I  Rob van der Kade  I  Renate de Geus  I   Rianne Vrolijk  I  Clubmanager Fopke Drijfholt

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl