Bedrijvencompetitie

Bij Golfclub de Compagnie zijn ca. 80 bedrijfsleden actief. Deze bedrijfsleden spelen onder meer een bedrijvencompetitie. Dit zijn vijf gezellige en compleet verzorgde vrijdagen waarbij bedrijfsleden met elkaar kennismaken zowel tijdens de wedstrijd als daarna in het clubhuis onder het genot van een hapje en drankje.

De Compagnie organiseert deze competitie voor de bedrijfsleden van de Compagnie, maar ook bedrijven die geen (bedrijfs-)lid zijn, of privé-leden met een bedrijf zijn van harte welkom! De organisatie van de bedrijvencompetitie en de wedstrijdleiding van de competitiedagen ligt in handen van de bedrijvencommissie.

Speeldagen
De speeldagen voor de bedrijvencompetitie 2020 zijn:  12 juni, 21 augustus en 18 september 2020.

In aansluiting op het advies van de NGF en het RIVM heeft het bestuur van Golfclub de Compagnie besloten om in ieder geval de competitiedag van 3 april en 15 mei te annuleren in verband met het Coronavirus.
We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen en eventuele maatregelen van het RIVM, de GGD en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De sponsor & relatie dag waarvoor onze bedrijfsleden en sponsoren een aparte uitnodiging ontvangen is op vrijdag 16 oktober 2020.

Programma speeldagen

Ontvangst vanaf 11.00 uur
Welkomstwoord 11:45 uur
Aanvang shotgun wedstrijd 12:00 uur
Einde Wedstrijd 17:00 uur
Aanvang diner +/- 18:00 uur

U wordt deze dag geheel verzorgd. Bij aankomst staat er koffie en iets lekkers voor u klaar en kunt u nog even rustig inslaan op de drivingrange en oefenen op de putting- en chippinggreen. U ontvangt voor aanvang van de ronde een lunchpakket. En uiteraard verzorgen we een hapje en drankje door de baan.
Na de wedstrijd is er voldoende tijd om te netwerken en op te frissen (casual is toegestaan). Rond 18:00 uur overhandigen we de dagwinnaars de prijzen en aansluitend genieten we samen van het diner.