Bedrijvencompetitie 2018

De eerstvolgende competitiedag

Overhandiging hoofdprijs seizoen 2017 door Kars Potze Mannenmode aan winnaar Jan Pieter Dijstelberge (links).

De eerstvolgende en tevens laatste 9-holes competitiedag is op donderdag 30 augustus. Geef uiterlijk maandag 27 augustus uw teamgegevens door via het aanmeldformulier.

Bekijk woensdag 29 augustus de flightindeling op golfclubveendam.nl/flightindeling

Hoofdprijs aangeboden door Dijstelberge & Omta Advocaten

Op de donderdagen speelt u individueel voor een geweldige prijs aangeboden door Dijstelberge en Omta Advocaten. Degene die na de 3 donderdagen de hoogste totaalscore heeft, mag met twee personen genieten van een golfweekend in Duitsland. Spelvorm is individueel stableford.

Omdat we voor de donderdagen een individuele ranking bijhouden kunt u zowel alleen als met een team deelnemen.

Programma donderdag:
15:00 uur – inloop met koffie
15:45 uur – welkomstwoord in het clubhuis en vertrek naar de holes
16:00 uur – start shotgun wedstrijd over 9-holes
18:30 uur – netwerkborrel met aansluitend tapas

Terugblik tweede 9-holes speeldag – donderdag 14 juni!

Op donderdag 14 juni speelden we de tweede competitiedag nieuwe stijl. Naast de 9 holes wedstrijd, werd er op de chippinggreen een chippingchallenge gehouden. Met een aflopende green en een stevig briesje was het een hele uitdaging om hier flink te scoren. Nigel Carman behaalde als enige 7 punten.

Een prettige golfdag met mooie prijzen aangeboden door Harms Autoschades Golfschool Noord Oost en Golfschop Northern Golf.

Lees meer over de prijswinnaars het birdieklassement en de ranking.

Graag tot donderdag 30 augustus!

Overige speeldagen
De competitie 2018 is gepland op:
Donderdag: 30 augustus
Vrijdag: 14 september (slotdag)

We hopen op een mooie golfdag.

Met vriendelijke groet,
de bedrijvencommissie,

Annet Weits  I Herman Huiskes  I Marco Nieborg  I Marjan Hooijer I  Renate de Geus I Rianne Vrolijk