Bedrijvencompetitie 2019

Na een geweldig competitiejaar in 2018 zijn de voorbereidingen voor het nieuwe Seizoen in volle gang.

Bent u zelfstandig ondernemer en combineert u een rondje golf graag met het netwerken? Dan is de bedrijvencompetitie wellicht ook iets voor u. We organiseren vijf speeldagen op de vrijdag in de periode april tot en met september en u kunt kiezen uit een 18 holes of 9 holes wedstrijd. Daarnaast organiseren we in mei een leuk dagje uit voor uw relaties!

U kunt tijdens de speeldagen een vaste of wisselende relatie meebrengen. Het is daarnaast ook mogelijk om samen met een ander bedrijf een vast duo te vormen.

Speeldagen

De competitie 2019 staat gepland op de volgende vrijdagen: 5 april – 17 mei – 7 juni – 5 juli – 6 september.
De sponsor & relatie dag waarvoor onze bedrijfsleden en sponsoren een aparte uitnodiging ontvangen is op vrijdag 4 oktober.

Dagprogramma:

11.00 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Gelegenheid om in te slaan
11.45 uur Welkomstwoord, uitreiking lunchpakket en vertrek naar de holes
12.00 uur  Aanvang 18 holes shotgun
Wij verzorgen u door de baan met een hapje en drankje
14.00 uur Ontvangst 9 holes spelers
14.30 uur  Aanvang 9 holes shotgun
17.30 uur Einde 9 en 18 holes wedstrijd en gelegenheid tot omkleden
18.00 uur  Prijsuitreiking en Diner

Inschrijfgeld:
€395 – Bedrijfsleden
€495 – Privé leden zakelijk
€595 – Niet leden zakelijk

Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de clubmanager  0598 – 625272 of mailen naar bedrijven@golfclubveendam.nl.

Uiteraard kunt u zich ook al aanmelden via het aanmeldformulier.

Annet Weits  I  Ester Wortmann  I  Herman Huiskes  I  Marco Nieborg  I  Marjan Hooijer  I  Renate de Geus  I  Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven