Bedrijvencompetitie 2023

Iedere maand kunnen de leden van onze businessclub deelnemen aan een leuke, verrassende en vaak golfgerelateerde netwerkactiviteit. Wanneer de dagen wat langer zijn en de baan in optimale conditie is barst de strijd los om de fel begeerde titel in onze jaarlijkse Businesscup.

Onze bedrijven-competitie bestaat uit vijf verassende gezellige en goed verzorgde dagen waarop de deelnemers elkaar leren kennen door samen te spelen. Naast de eervolle dagwinst wordt er over 5 speeldagen een klassement opgemaakt. Het team dat de meeste punten heeft verzameld in het seizoen wordt gekroond tot ” Kampioen BusinessCup 2023″.

Alle bedrijven zijn welkom
In de bedrijvencompetitie op De Compagnie spelen niet alleen de leden van onze eigen Businessclub, maar zijn alle bedrijven van harte welkom. Denk u er over na om lid te worden van onze Businessclub of wilt u gewoon eens een seizoen meespelen op De Compagnie, neem dan snel contact op en schrijf je in voor het seizoen 2023!

Een bedrijf kan deelnemen met één of meerdere teams. Een team bestaat uit twee spelers. Bij de flightindeling zullen we zoveel mogelijk verschillende bedrijven met elkaar in contact brengen zodat ook tijdens speeldagen gelegenheid is om te netwerken.

Hoe ziet een speeldag eruit
Alle deelnemende teams worden op de speeldagen geheel in de watten gelegd. In hoofdlijnen kunt u het volgende verwachten

 • Ontvangst met koffie & wat lekkers
 • Gelegenheid om warm te spelen op onze oefenfaciliteiten
 • Lunchpakket voor iedere deelnemer
 • Shotgun wedstrijd over 18 holes
 • Verrassende baancatering met hapje en of drankje
 • Prijsuitreiking bij de bitterballen

Het gehele programma speelt zich af tussen 10 en uiterlijk 18h. Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om naderhand nog te genieten van een gezellig diner, buffet over verassende maaltijd op het terras. Onze horeca zal u vooraf informeren over de mogelijkheden en kosten op die dag.

Speeldagen Businesscup 2023
– Vrijdag 19 mei – uitslag
– Vrijdag 16 Juni – uitslag
– Vrijdag 14 Juli – uitslag
– Vrijdag 15 September – Oktoberfest
– Vrijdag 13 Oktober –

Zie hier de stand in het kampioenschap 2023

Verschillende spelvormen
Dit seizoen kiezen we voor verschillende spelvormen die vooral uitnodigen om samen te spelen. Op de speeldag krijgen de deelnemers bij de briefing te horen welke spelvorm er die dag gespeeld gaat worden. Een klein element van verrassing dus.

We houden een ranglijst bij op basis van de team-scores per wedstrijddag. Het team met de meeste punten gerekend over de 5 wedstrijden is de overall winnaar van de Businesscup 2023 en sleept de eeuwige roem in de wacht.

Kosten voor deelname per team

 • € 249,- voor leden van Businessclub de Compagnie*
 • € 499,- voor overige bedrijven

*Indien de businesscup-wedstrijden onderdeel zijn van het afgesloten partnership met de golfclub zijn geen extra kosten verbonden aan deelname. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de Businesscup 2023 via onderstaand formulier.

Sponsormogelijkheden Bedrijvencompetitie 2023

 • Promoot uw team tot Sterspelers van de Bedrijvencompetitie
  Sterspelers zijn spelers van teams die bovenop het genoemde inschrijfgeld een bedrag van €100 doneren aan de prijzenpot. Dit geeft de organisatie de mogelijkheid om dit jaar voor een prachtig prijzenpakket te zorgen. Uiteraard zullen de sterspelers op gepaste wijze in de spotlights worden zetten. Heeft u een leuke prijs die u voor de Businesscup beschikbaar wilt stellen dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.
 • Dag-sponsor
  Claim een van de 5 speeldagen als dag-sponsor. De sponsor van de dag staat de hele speeldag in de spotlights:
  – Naamgeving aan de speeldag
  – De mogelijkheid om eigen beachbanners bij de entree en in de baan te plaatsen
  – Uw bedrijfsvlag hoog in de mast voor het clubhuis op deze competitiedag
  – De mogelijkheid om een flyer of bedrijfsinfo toe te voegen aan de lunchpakketen voor alle spelers
  – En .. we staan open voor alle andere suggesties om een compleet golffeest te realiseren met elkaar.

Wilt u uw bedrijf eens extra onder de aandacht brengen, neem dan contact op met onze clubmanager Fopke Drijfholt (fopke@golfclubveendam.nl). Hij denkt graag met je mee over de mogelijkheden.