Bedrijvencompetitie 2018

De eerstvolgende competitiedag

Overhandiging hoofdprijs seizoen 2017 door Kars Potze Mannenmode aan winnaar Jan Pieter Dijstelberge (links).

De eerstvolgende competitiedag is op vrijdag 6 juli. Vanaf 11 uur staat de koffie met iets lekkers voor u klaar en verwelkomen we u graag in het clubhuis. Geef uiterlijk maandag 2 juli hier uw teamgegevens door zodat we  op woensdag 4 juli de flightindeling bekend kunnen maken op golfclubveendam.nl/flightindeling

Lunchpakketjes worden verzorgd en tijdens de speelronde kunt u genieten van een hapje en drankje door de baan. Tijdens het diner reiken we de dagprijzen uit.

Deze speeldag wordt mede mogelijk gemaakt door:
  • Golfkliniek Noord
  • Harms Autoschades

Hartelijk dank daarvoor.

Op de vrijdagen speelt u als team om de hoofdprijs beschikbaar gesteld door Potze Herenmode Veendam.

Spelvorm: individueel stableford.

Programma vrijdag:
11:00 uur – inloop met koffie met mogelijkheid tot inslaan
11:45 uur – welkomstwoord in het clubhuis en vertrek naar de holes
12:00 uur – start shotgun wedstrijd over 18-holes.
17:00 uur – netwerkborrel
18:00 uur – uitreiking dagprijzen met aansluitend diner

Marc Sanders van Copycluster won de felbegeerde mooiste benen award.

Op vrijdag 25 mei speelden we de eerst 18-holes wedstrijd van dit seizoen. Naast de 18 holes wedstrijd werd er op de puttinggreen een puttingchallenge gespeeld. Golfpro Wouter Oosting had voor de deelnemers een uitdagend parcours uitgezet. Jeannette Jager won voor Axians een advertentie in het clubblad de Neary. Een geweldige golfdag, met prachtig weer en mooie prijzen aangeboden door Harms Autoschades, Golfschool Noord Oost en Golfschop Northern Golf. Alle sponsoren hartelijk dank!

Lees meer over de prijswinnaars het birdieklassement en de ranking.

Overige speeldagen
De competitie 2018 is gepland op:
Donderdag: 30 augustus
Vrijdag: 6 juli en 14 september (slotdag)

We hopen op een mooie golfdag.

Met vriendelijke groet,
de bedrijvencommissie,

Annet Weits  I Herman Huiskes  I Marco Nieborg  I Marjan Hooijer I  Renate de Geus I Rianne Vrolijk