Bedrijvencompetitie 2019

Spannende ontknoping bedrijvencompetitie 2019

Tot op de laatste holes was het spannend in de 18-holes wedstrijd van de bedrijvencompetitie 2019. Uiteindelijk kwamen de heren Adam van Adam & Partners met 4 punten voorsprong als overall winnaar uit de bus en wonnen daarmee de kledingcheque van sponsor Kars Potze Mannenmode. Het vaste team van Adam en Partners won deze prijs door in vijf wedstrijddagen in totaal 309 stablefordpunten te halen. Een prachtige prestatie.

Danny Wever van HOC Opleiding & Training werd met 305 punten tweede in de eindranking. JP Dijstelberge en Jan Jaap Wuite, het vaste team van van Dijstelberge & Omta advocaten / Harrier eindigde met 286 punten op een mooie derde plaats.

 

Nedmag / IJsseltechnologie winnaar 9-holes competitie
Marieke Clement en Douwe Woelinga eindigden als vaste spelers van Nedmag / IJsseltechnologie met in totaal 123 stablefordpunten op de eerste plaats in de eindranking.

Bekijk hier de ranking!

Sponsoren
Kars Potze Mannenmode is hoofdsponsor bedrijvencompetitie, tijdens de 18 holes wedstrijd werd er het hele seizoen in teamverband gespeeld om de hoofdprijs aangeboden door Kars Potze Mannenmode.

 

Tot ziens op Golfbaan De Compagnie, Golflaan 1 in Veendam.

Annet Weits  I  Ester Wortmann  I  Herman Huiskes  I  Marco Nieborg  I  Marjan Hooijer  I  Renate de Geus  I  Rianne Vrolijk

E  : bedrijven@golfclubveendam.nl
I   : golfclubveendam.nl/bedrijven

Dagwinnaars 7 juni (vlnr) : Marieke Clement, Marit Harryvan, Johan Adam, Nigel Carman, Nico van den Helm, Cor Adam en Edske Smit.

Sponsor & relatie dag
De sponsor & relatie dag waarvoor onze bedrijfsleden en sponsoren een aparte uitnodiging ontvangen is op vrijdag 4 oktober. Lees hier meer.


Sponsorpakket 
Heeft u belangstelling om eens een of meerdere prijzen voor een speeldag te sponsoren maar geen tijd om het te regelen? Geen nood, we hebben prachtige sponsorpakketten. Geef het aan op het aanmeldformulier of neem contact op met de bedrijvencommissie via bedrijven@golfclubveendam.nl

Sponsorpakket 1 – Neary & longest (€ 50)
Sponsorpakket 2 – 1ste prijs 18 holes (€ 30)
Sponsorpakket 3 – Baanhapje (€ 75)
Sponsorpakket 4 – Koffieontvangst (€ 100)
Sponsorpakket op maat (in overleg)