Restaurant

Restaurant De Compagnie is alle dagen geopend. Wandel gerust binnen voor een hapje of drankje!  De sluitingstijden zijn facultatief. Op wedstrijd- of toernooidagen vindt aanpassing plaats op grond van de aanvangstijd van de wedstrijd of het toernooi. De keuken is maandag van 12:00 uur tot 18:00 uur geopend. Dinsdag, woensdag en donderdag tot 20.30 uur en vrijdag, zaterdag en zondag tot 20:00 uur.

Restaurant De Compagnie is dé ideale plek om elkaar te ontmoeten voor of na uw rondje golf. Of u nu komt voor een serieus netwerkgesprek of gewoon een gezellige borrel; in het restaurant is het goed toeven. Wij voorzien u graag van een kop koffie of lekkere borrel, terwijl u ontspant en geniet van het prachtige uitzicht over de baan. Probeer eens een heerlijke punt verse appelgebak met slagroom, of een lekkere bittergarnituur. Maar ook de lunches zijn een genot, met veel lokaal bereide ingrediënten.

Wilt u een compleet verzorgde dag uit met vrienden, familie of uw bedrijf/collega’s, ook dat is mogelijk. Ons enthousiaste team heeft verrassend veel mogelijkheden in baan catering, warme – en koude buffetten of uitgebreide diners van 2 tot 6 gangen! Ook voor verjaardagen, recepties of borrels is het goed toeven in ons restaurant. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Wij zijn voor iedereen toegankelijk.

Overzicht openingstijden

Gastvrijheid met een glimlach!

Graag tot ziens bij restaurant De Compagnie!

info@restaurantdecompagnie.nl

Menukaart

Op de lunchkaart van Restaurant Brasserie De Compagnie vindt u een paar eenvoudige en heerlijke gerechten.  Maar er is veel meer mogelijk.  Onze chef verrast u graag! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden om uitgebreid te dineren.

Lunchkaart 2019

Borrelkaart 2019