Par 3

Compagnie-layoutPar3Golfclub De Compagnie beschikt over een volwaardige 9 holes Par-3 baan. De holes variëren in lengte van 45 tot 116 meter lengte. De Par-3 baan is een ideale oefenbaan voor mensen zonder golfvaardigheid, maar ook voor ervaren spelers is hij aantrekkelijk en uitdagend.

Golfen voor iedereen
Mensen zonder een GVB mogen op deze baan spelen. Voor het bespelen van deze par-3 baan is plat schoeisel een vereiste, anders zou u de zorgvuldig aangelegde greens beschadigen.

Volwaardige baan
De par-3 baan heeft eigenlijk alles in zich wat een 18 holes baan ook heeft. Het grote verschil zit in de af te leggen afstand. De banen zijn dus korter en dat biedt de beginnende golfer vaak meer plezier in het spel. Verder beschikt de par-3 baan ook over bunkers, waterpartijen, hindernissen in de vorm van beplanting en aangelegde sloten. De greens van de par-3 baan zijn even uitdagend, dat wil zeggen met heuvels, aflopend of vlak.

Arrangementen 

De ronde op de par 3 baan is uitermate geschikt als bedrijfsuitje aangevuld met een lunch, diner, barbeque of kopje koffie.

[clear]