Gasten

Golfclub de Compagnie is een gastvrije club met Groninger nuchterheid waar iedereen zich thuis kan voelen.

Reserveren

Voor het reserveren van een starttijd kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Wij raden u aan om dit ruim van te voren te doen door een telefoontje of mailbericht naar het secretariaat te sturen. Het secretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 -12.00 uur /info@golfclubveendam.nl. Klik hier voor onze greenfeetarieven. 

We hebben een beperkt aantal handicarts. Indien u een handicart nodig heeft, is vooraf reserveren zeker aan te bevelen.

Grote groepen

Voor grotere groepen graag contact opnemen met het secretariaat. Wij stellen leuke arrangementen voor u samen in combinatie met de horeca en de golfpro.

Afrekenen greenfee

Gasten dienen de greenfee vóór het spelen te voldoen bij het secretariaat. Indien deze gesloten is wordt men verzocht de greenfee te voldoen in de shop, horeca of de greenfeebox (bij de greenfeebox is geen pin mogelijkheid)

 

Aanbiedingen

Golfclub de Compagnie heeft regelmatig een actie waarmee u voordelig onze baan kunt bezoeken. Bovendien kunt u een voordeelkaart (10 x 9 holes of 10 x 18 holes) aanschaffen bij het secretariaat. Meerrondenkaarten zijn niet persoonsgebonden en zijn onbeperkt geldig.

Volg ons op Facebook voor de recente aanbiedingen!

 

Route

Navigatieadres; Golflaan. (Door de aanleg van de nieuwbouwwijk, wordt u naar de Langeleegte gestuurd, indien u Golflaan 1 intoetst)