Gasten

Golfclub de Compagnie is een gastvrije club met Groninger nuchterheid waar iedereen zich thuis kan voelen.

Reserveren

Wij raden u aan om ruim van te voren een telefoontje of mailbericht naar het secretariaat te sturen voor het reserveren van een starttijd. Het secretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 -12.00 uur /info@golfclubveendam.nl

We hebben een beperkt aantal handicarts. Indien u een handicart nodig heeft, is vooraf reserveren zeker aan te bevelen.

Grote groepen

Voor grotere groepen graag contact opnemen met het secretariaat. Wij stellen leuke arrangementen voor u samen in combinatie met de horeca en de golfpro.

Afrekenen greenfee

Gasten dienen de greenfee vóór het spelen te voldoen bij het secretariaat. Indien deze gesloten is wordt men verzocht de greenfee te voldoen in de shop, horeca of de greenfeebox (bij de greenfeebox is geen pin mogelijkheid)

Aanbiedingen

Golfclub de Compagnie heeft regelmatig een actie waarmee u voordelig onze baan kunt bezoeken. Bovendien kunt u een voordeelkaart (10 x 9 holes of 10 x 18 holes) aanschaffen bij het secretariaat. Meerrondenkaarten zijn niet persoonsgebonden en zijn onbeperkt geldig.

Volg ons op Facebook voor de recente aanbiedingen!