Verslag vierde ronde bedrijvencompetitie

Op vrijdag 14 juli werd alweer de vierde speeldag van de bedrijvencompetitie gespeeld. Op het laatste moment waren er nog enkele wijzigingen in het deelnemersveld. Zou dat aan de weersverwachting gelegen hebben?

Gelukkig kwamen de onweersbuien die in de lucht hingen, niet dichterbij en kon er gewoon gestart worden. Deze speeldag kenmerkte zich wel door erg veel regen, waardoor enkele flights vroegtijdig de horeca opzochten, waar het uiteraard ook gezellig was. Hanos speelde deze competitiedag als gast mee en stelde tevens alle dagprijzen en de borrelhapjes beschikbaar. Waarvoor onze hartelijke dank.

De derde prijs werd met 63 punten door de gastspelers van Nippon Electric Glass in de wacht gesleept. Kuurman Noord wist met 65 punten de tweede prijs te bemachtigen en de eerste prijs ging deze speeldag naar Lamico BV met 69 punten.

Kijk voor de totale ranking, birdieklassement en alle overige informatie over de bedrijvencompetitie op: golfclubveendam.nl/bedrijven

Het aantal birdie`s was deze speeldag door de weersomstandigheden minimaal.
Bert Ritsema, Tonny Boon, Laura-Ann Mulder en Carolyn Gaarenstroom wisten allemaal 1 hole met een birdie af te ronden.

Tussenstand birdieklassement: Corné Ritsema gaat aan kop met in totaal 5 birdies.  Arie Beekman, Bert Ritsema en Johan Adam volgen op de voet met drie birdies.

De Neary werd geslagen door Laura-Ann Mulder. De Longes Drive bij de dames was voor Petra Oolders en bij de heren sloeg Albert Baas de bal het verst.

Sponsoren en prijzen

De competitiedag werd mede mogelijk gemaakt door:

De bedrijvencommissie is iedere keer weer blij met het enthousiasme van de sponsoren van de dag! Wist u dat u als sponsor op een van de fijne startholes (1, 10 en 17) mag starten?