Weer Veel Blije Kinderen

Jaarlijks spelen de grootvaders van “De Compagnie” hun Old Grand-Dad Clubwedstrijd; dit jaar op maandag 13 mei 2019.

Iedere grootvader van “De Compagnie” mag mee doen. Enige soepele voorwaarde is donateur zijn – jaarlijkse bijdrage € 20,- (of iets meer) – van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland. Aanmelden als donateur bij Jaap Wijpkema jaapwijpkema@gmail.com  óf op de website www.oldgranddad.nl

Ben jij een golfende Opa en nog geen donateur van de Old Grand-Dad Club, dan is het nu dé gelegenheid om aan te sluiten en kun jij ook meedoen op maandag 13 mei. Én het mooie is, je hoeft niet gevraagd te worden voor deze mooie club, je kunt je zelf aanmelden.

De Old Grand-Dad Club organiseert al 45 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvader-donateurs. Zij verlenen daarmee financiële steun aan instellingen die gehandicapte kinderen in de gelegenheid stellen meer te sporten, te spelen en te bewegen, om zo hun bestaan wat plezieriger te maken.

De Stichting ontving in 2018 van de landelijk bijna 6.000 grootvader-donateurs uit 117 aangesloten golfclubs een bedrag van zo’n € 156.000 en werd er aan 45 organisaties, die gehandicapte jongeren blij maken, ruim € 140.000,— geschonken om mooie projecten (mede) mogelijk te maken. Sinds de oprichting – dit jaar 45 jaren geleden – heeft de stichting ruim € 2,5 miljoen aan goede doelen geschonken. Old Grand-Dad heeft de ANBI status.

Een mooi voorbeeld van een schenking in onze eigen regio is de bijdrage van Euro 6.700,- welke we vorig jaar november aan het Kinderdagcentrum De Kluft in Muntendam deden voor een “TOVERTAFEL”. (zie onderstaand artikel in de Regiokrant van 5 december 2018) en https://www.youtube.com/watch?v=GXv9JOZiJsg#action=share

 

Belangstelling gewekt? Vast en zeker! Meld je aan bij  onze clubconsul Jaap Wijpkema !!!

jaapwijpkema@gmail.com  : tel. 050-4040404 óf  06- 3088 9967